0

Zsidró Tamás mesterfodrász Budapest

Zsidró Tamás, budapesti mesterfodrász kétség kívül az egyik legismertebb hajszobrász nem csak Budapesten, de az országban is. Mivel folyamatos lehet látni a médiában, nem csak fodrászattal kapcsolatos műsorokban, így nevét nagyon sokan ismerik. Azt azonban, hogy hogy került erre a pályára, és mi mindent tett le a szakmájában, kevesen tudják. Mi most megpróbáljuk kicsit részletesebben bemutatni Tamás pályafutását.

Zsidró Tamás mesterfodrász Budapest

Zsidró Tamás mesterfodrász Budapest

Zsidró Tamás mesterfodrász is igen korán belekerült ebbe a csöppet sem hétköznapi világba, hiszen már gyerekként sokat megfordult fodrászatokban nagynénjének és nagybátyjának hála. Pályáját egy akkoriban igencsak neves mesterfodrásznál kezdte, aki nem volt más, mint Perina Péter. Sokat versenyzett, aminek köszönhetően saját bevallása szerint is sokat fejlődött az évek alatt, még annak ellenére is, hogy sokszor úgy érezte, itt nem tud kiteljesedni.

Zsidró Tamás, budapesti mesterfodrásznál ezután egy új életszemlélet kezdődött Király Tamás divattervező hatására. Rájött, hogy több szemszögből kell nézni egy frizurát. Nem csak Budapesten, de Bécsben is tartott bemutatókat. Úgy érzi, itt és ekkor indult be nála igazán a siker. A reklámok elterjedése után sok divatfrizurát készített. 1994-ben megkapta a lehető legnagyobb szakmai elismerést, hiszen a Wella Hungária top 10 tagjai közé választották.

Zsidró Tamás, mesterfodrász sok médiaszemélyiségnek készít még a mai napig is frizurákat. Szalonja több helyen is van Budapesten, jelenleg a következő helyeken lehet őket megtalálni: az Andrássy úton, Budán, a MOM- parkban,és még a Rózsadombon is. Mostanság már a L’Oreal nagykövete, ennek ellenére élete hivatásának a hajszobrászkodást
tekinti.

  
Iktatva: Mesterfodrász Budapest Címkék: , , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Mesterfodrász 2013