Hírek Szeged és Mesterfodrász témában

Kórodi László mesterfodrász Szeged

Kórodi László mesterfodrász Szeged

Egy újabb vidéki nagy város mesterfodrászát fogjuk Önöknek bemutatni, ő pedig nem más, mint Kórodi László. Igazán tapasztalt, és nagy tudású hajszobrász ő, ami köszönhető annak is, hogy idestova már több mint 46 éve van ezen az izgalmas és kihívásokkal teli pályán. Úgy véli, hogy a trendek változásával egyidejűleg bizony… Tovább: Kórodi László mesterfodrász Szeged»

Hortobágyi Éva mesterfodrász Szeged

Hortobágyi Éva mesterfodrász Szeged

Arra, hogy nem csak Budapesten lehet találni profi és tapasztalt mesterfodrászt, egy újabb remek példa Hortobágyi Éva mesterfodrász munkássága. Szalonja Szegeden található, ahol megpróbált létrehozni egy nagyon kellemes és hangulatos légkört azért, hogy vendégei azon túl, hogy megszépülnek, még jól is érezzék magukat. Hortobágyi Éva mesterfodrász joggal nevezhető tapasztaltnak, már… Tovább: Hortobágyi Éva mesterfodrász Szeged»

Tárnoky László mesterfodrász Győr

Tárnoky László mesterfodrász Győr

Tárnoky László mesterfodrász nem csak Budapesten, hanem Győrben is tevékenykedik, és ma már saját fodrász iskolája van. Igen nagy és elismerésre méltó volt eddigi pályafutása, hiszen az egyik legeredményesebb magyar fodrászmesternek tartják. Nem is csoda ez, hiszen rengeteg hazai és nemzetközi versenyen indult el, és hozta haza az első helyezettek… Tovább: Tárnoky László mesterfodrász Győr»

Mesterfodrász 2013