Hírek szalon és Mesterfodrász témában

Csonka Tamás mesterfodrász Budapest

Csonka Tamás mesterfodrász Budapest

Budapest egyik igen népszerű fodrásza következik a most megjelenő cikkünkben, aki nem más, mint Csonka Tamás mesterfodrász. Igen tapasztalt hajszobrásznak lehet nevezni Tamást, aki saját szalonjában, a Csonka szalonban várja minden kedves olyan vendégét, aki nem csak meg akar szépülni, de megújulásra is vágyik. Csonka Tamás mesterfodrász a magyar fodrász… Tovább: Csonka Tamás mesterfodrász Budapest»

Molnár Joli mesterfodrász Budapest

Molnár Joli mesterfodrász Budapest

A most következő cikkünkben egy újabb budapesti hajszobrászt fogunk Önöknek bemutatni. Molnár Joli mesterfodrász méltán nevezhető egy igen tapasztalt fodrásznak, már csak azért is, mert közel 27 éve dolgozik ebben a szakmában. A tanulással töltött évek alatt olyan kiváló mestere volt, mint Buzássy István, ezen kívül pedig Hajas Lászlónál is… Tovább: Molnár Joli mesterfodrász Budapest»

Lukovics György mesterfodrász Nyíregyháza

Lukovics György mesterfodrász Nyíregyháza

Nem csak fővárosunk, Budapest büszkélkedhet tehetségesebbnél tehetségesebb fodrászokkal, mesterfodrászokkal, de a vidéki városokban is dolgoznak igazán tapasztalt és kiváló munkát végző hajszobrászok. Nyíregyháza egyik legelismertebb mesterfodrászát, Lukovics Györgyöt, és az ő munkásságát fogjuk egy kicsit jobban megismertetni most Önökkel. Lukovics György aranykoszorús mesterfodrász Nyíregyházán dolgozik a Fru-Fru Szépségszalonban immár lassan… Tovább: Lukovics György mesterfodrász Nyíregyháza»

Székely Mária mesterfodrász Budapest

Székely Mária mesterfodrász Budapest

Budapesten már ritkák az olyan fodrászszalonok, ahol nem párosul még egyéb szolgáltatással is a kínálatuk. Lehet ez kozmetika, vagy egy szimpla tanácsadás is, a lényeg, hogy a vendégek igényeit maximálisan ki tudják elégíteni az üzletek. Székely Mária mesterfodrász is egy ilyen szalonban dolgozik, nem csak mint fodrász, de mint hajgyógyász… Tovább: Székely Mária mesterfodrász Budapest»

Mesterfodrász 2013