0

Viola Eszter mesterfodrász Budapest

Budapesten számos kiválóan dolgozó mesterfodrászt lehet találni. A verseny közöttük elég nagy, még is a céljuk általában megegyezik: a vendégeik igényét maximálisan kielégíteni. Most a Budapesten dolgozó Viola Eszter mesterfodrászt fogjuk kicsit részletesebben bemutatni Önöknek.

Viola Eszter mesterfodrász Budapest

Viola Eszter mesterfodrász Budapest

Viola Eszter mesterfodrász saját budapesti szalonjában dolgozik, immár több mint 10 éve. Ide várja minden új és régi vendégét is. Elsődleges céljának Ő is – akár csak a többi hajszobrász – azt tartja, hogy olyan minőségi és kifogástalan frizurát készítsen a vendégeinek, melynek végeredményével tökéletesen elégedettek lehetnek. Szalonjába csak is szintén kiváló szakembereket választott maga mellé.

Viola Eszter mesterfodrász fontosnak tartja azt is, hogy milyen hangulatban várja a hozzá szépülni betérő vendégeit. Éppen ezért igyekszik mindig egy családias és vidám légkört létrehozni a szalonban, hogy az itt töltött idő mindenkinek kellemesen teljen. Arra a kérdésre, hogy mit élvez legjobban a szakmájában, ő a konty készítését emeli ki elsősorban.

Viola Eszter mesterfodrász szalonja, az Eszt-HAIR szépségszalon Budapesten, a Jókai utcában található. Szolgáltatási köre igen kiterjedt, így nem csak frizura készítésre lehet hozzá bejelentkezni, de akár hajgyógyításra, vagy épp stílustanácsadásra is.

  
Iktatva: Mesterfodrász Budapest Címkék: , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Mesterfodrász 2013