0

Viola Dóra mesterfodrász Budapest

Budapest egyik újabb közkedvelt és sikeres mesterfodrászát szeretnénk most bemutatni Önöknek, aki nem más, mint Viola Dóra. Ő az Alfaparf professzionális fodrászati márka hazai szakmai vezetője, de ezen kívül még oktatóként és bemutató fodrászként is tevékenykedik. Ha mind ez nem lenne elég meggyőző eddigi pályafutás, akkor elmondjuk még azt is, hogy Dóra a Hair-Line Oktatóstúdió szakmai vezetője is.

Viola Dóra mesterfodrász Budapest

Viola Dóra mesterfodrász Budapest

Viola Dóra mesterfodrász nem élt mindig itt Magyarországon. Gyermek éveit Németországban töltötte, és úgy érzi, hogy ezek alatt az évek alatt lett igazán precíz. Nagyon egyedi stílusának megteremtésében sokat segített az az egy év, amit az Amerikai Egyesült Államokban, Los Angeles- ben töltött el.  Saját szalonját 2002- ben sikerült megnyitnia Budapesten.

Viola Dóra, budapesti mesterfodrász a szolja megnyitása után, csatlakozott az Alfaparf Top Team- hez. Akárcsak a legtöbb fodrász, Ő is nagyon fontosnak tartja, hogy folyamatosan képezze magát, így számtalan továbbképzésen és bemutatón is részt vesz, ezeken kívül pedig még igyekszik saját maga is átadni a tudását. Kemény munkájának meg lett a gyümölcse, ami nem más volt, mint hogy 2009- ben végre elindulhatott az Alfaparf szalontréneri hálózata.

Viola Dóra mesterfodrásszal Budapesten, a Váci utcában lehet találkozni, előre egyeztetett időpont alapján. Ide várja tehát minden új és régi vendégét is. Búcsúzóul had idézzük nagyon frappáns mottóját, mely talán igazán ki tudja fejezni az Ő küldetését: ” Megőrizni, amit a természet adott, pótolni amit megtagadott s még szebbé tenni ami megadatott “.

  
Iktatva: Mesterfodrász Budapest Címkék: , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Mesterfodrász 2013