0

Vadon Zoltán mesterfodrász Budapest

Fővárosunk, Budapest nagyságából adódóan számos fodrásznak és mesterfodrásznak ad lehetőséget arra, hogy bizonyítani tudja rátermettségét erre a koránt sem egyszerű szakmára. Ahhoz, hogy valaki mesterfodrásznak nevezhesse magát, bizony sokat kell nem csak tanulni, de dolgozni is, mint fodrász. A komoly és folyamatos szakmai háttér nélkülözhetetlen ahhoz, hogy valaki rutinosan és magabiztosan tudja a vendégek haját olyanra megalkotni, mint amilyenre ők megálmodták azt.

Vadon Zoltán mesterfodrász Budapest

Vadon Zoltán mesterfodrász Budapest

Budapest egy közkedvelt és népszerű fodrásza Vadon Zoltán is.Mint minden hajszobrász, így ő is a tökéletes munka mellett arra is törekszik, hogy az általa megalkotott frizurák ne csak elgondolkoztassák az embereket, de meg is babonázzák. Zoltán is végigjárta a már korábban említett, sokszor nehéz és küzdelmes utat, melynek eredménye a siker és az elismerés lett a fodrász pályán.

Vadon Zoltánnal a budapesti Csin- Csin szalonban lehet találkozni, mely az Aradi utcában található, nem messze az Oktogontól. Annak, aki célirányosan hozzá akar menni egy tökéletes és lenyűgöző frizuráért, annak tudni kell, hogy ő a vendégeit csak is már egy előre leegyeztetett időpontban tudja fogadni. Abban az esetben, ha új vendégként, először akar ellátogatni hozzá, a szükséges telefonszámot megtalálja a hivatalos internetes oldalán.

Egy mesterfodrász esetében nélkülözhetetlen az a fajta hozzáállás, és életszemlélet, melyet Vadon Zoltán is képvisel, így engedjék meg, hogy az ő egyik mondásával búcsúzzunk el, melyet ha valaki elolvas, vagy meghall, kétségkívül biztos lehet benne, hogy a frizurája a legjobb kezekbe került: “A Tökéletesség nem luxus többé, hanem mérce”.

  
Iktatva: Mesterfodrász Budapest Címkék: , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Mesterfodrász 2013