0

Váczi Balázs mesterfodrász Győr

Nem csak Budapesten lehet igazán tapasztalt és kifogástalan munkát végző mesterfodrászokat találni. Remek példa erre, Váczi Balázs, aki Győrben tevékenykedik saját fodrászszalonjában. Igazi mesebeli álomként éli meg azt, ahol ma tart, bár bevallja azt is, hogy az ide vezető út nem volt mindig könnyű és zökkenőmentes.

Váczi Balázs mesterfodrász Győr

Váczi Balázs mesterfodrász Győr

Váczi Balázs mesterfodrász már gyerekkorában eldöntötte, hogy ezen a pályán szeretne dolgozni, így mikor iskolát kellett választania, nem is volt kérdés melyik is legyen az. 1999-ben fejezte be a tanulmányait, ám annak ellenére, hogy kisebb nehézségek néha adódtak, végül is sikeresen vette az akadályokat. Egyből munkába is állt, mint fodrász, és ez alatt az évek alatt találta meg igazán az egyedi stílusát.

Váczi Balázs, győri mesterfodrász 2004-ben szerezte meg a mesteroklevelét, majd egy évvel később sikerült megvalósítania élete nagy álmát, megnyitotta saját szalonját, mégpedig Győr belvárosában. Azóta már egy sokkal nagyobb szalonban dolgozik, ami szintén itt található. A folyamatos tanulást és fejlődést ő is elengedhetetlennek tartja ahhoz, hogy a vendégek elvárásainak tökéletesen meg tudjanak felelni.

Váczi Balázs mesterfodrásszal Győrben, a Rákóczi Ferenc úton lehet találkozni. Ez a szalon már merőben eltér az első szalontól. Nem csak hogy nagyobb alapterületű, de a stílusa is sokkal eredetibb és letisztultabb. Ide várja természetesen minden új és régi vendégét is, aki egy új és egyedi frizurára vágyik.

  
Iktatva: Győr Címkék: , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Mesterfodrász 2013