0

Tomin Zoltán mesterfodrász Budapest

Budapesten számos olyan mesterfodrász található, akik olyan szakmai múlttal és elhivatottsággal rendelkeznek, amitől minden hozzá betérő vendég biztonságban érezheti nem csak magát, de frizuráját is. Az egyik ilyen mesterfodrász Tomin Zoltán, aki a budapesti Figaro Stúdióban tevékenykedik, a Sas utcában.

Tomin Zoltán mesterfodrász Budapest

Tomin Zoltán mesterfodrász Budapest

Mit is érdemes tudni Tomin Zoltán mesterfodrászról? Sok mindent lehetne mesélni, még is csak a legfontosabb információkat osszuk most meg Önökkel. 2005-ben tette le sikeresen a mestervizsgáját, így innen számolva tekinthető mesterfodrásznak. Több mint 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik mind női, mind pedig férfi fodrászatban. 2 évet még Szabó István mesterfodrásznál is tanult.

Tomin Zoltán mesterfodrász nem csak kiváló hajszobrász címmel büszkélkedhet, de egy nagyszerű internetes oldallal is. Olyan extrákkal látta el az oldat a galérián és a frizura tippeken kívül, ami Budapesten nagy hasznos lehet. Ez pedig más, mint hogy tökéletesen leírta a haj stúdió megközelíthetőségén (tömegközlekedéssel) kívül még azt is, hol lehet, és hol érdemes parkolnia a vendégeknek.

Tomin Zoltán, budapesti mesterfodrásznál is be kell jelentkezni telefonon a vendégeknek, a telefonszám a már imént is említett oldalon meg van adva. A rendelése is változó, hiszen a páratlan heteken délelőtt, míg a páros heteken délután lehet hozzá frizura készítésre menni. Válasszák bátran a budapesti Tomin Zoltánt, hiszen több száz elégedett vendég a garancia rá, hogy haja a legjobb kezekbe kerül!

  
Iktatva: Mesterfodrász Budapest Címkék: , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Mesterfodrász 2013