0

Tolnainé Andrea – fodrász Budapest

Budapest egy újabb fodrásza, Tolnainé Andrea következik, aki az Andrea fodrászatban dolgozik. Itt nem csak női fodrászat van, hanem férfi és gyermek is. Tanulmányait az Erzsébet Királyné Szolgáltató, Kereskedelmi Szakközépiskola és Szakiskolában végezte el, ám szerinte se állhat meg soha a tanulás ebben a sokszor csöppet sem könnyű szakmában.

Kéri Andrea mesterfodrász Budapest

Kéri Andrea fodrász Budapest

Kéri Andrea fodrász azért, hogy vendégeinek mindig a legdivatosabb és legmegfelelőbb teljesítményt nyújthassa, rendszeresen képzi magát. Leginkább Fátrai Krisztina és Szabados Iréne továbbképző előadásait szokta látogatni, ahol úgy érzi, megkapja azt a tudást, amivel minden nála szépülni vágyó vendég elégedett lesz. Mint már írtuk, nem csak nők és férfiak mehetnek el hozzá, de akár gyerekek is.

Kéri Andrea, budapesti fodrász úgy vallja, hogy a vendégek akarhatnak bármilyen frizurát, a legújabb trendnek megfelelőt, vagy épp egy hagyományost, egy jó fodrásznak meg kell tudnia valósítania az elképzeléseiket. Ehhez azonban nem csak ügyes kéz kell, és sok tanulás, de megfelelő minőségű termékek is, melyre Ő is nagyon ügyel. Mindezek mellett igyekszik a szolban az árakat is a megfizethető szinten tartani.

Kéri Andrea fodrásszal Budapesten, a 15. kerületben, a Nyírpalota úton lehet találkozni az Alexandra Fodrászatban. Ide várja minden új és természetesen régi vendégét is, aki egy nyugodt és kellemes légkörben szeretne magának új frizurát csináltatni.

  
Iktatva: Fodrászok Címkék: , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Mesterfodrász 2013