0

Takács Tibor mesterfodrász Zalaegerszeg

Arra, hogy kiváló és tapasztalt mesterfodrászokat nem csak Budapesten lehet találni, remek példa Takács Tibor mesterfodrász, aki Zalaegerszegen dolgozik. Ő is már elég régóta ezen a pályán van, így aki hozzá betér, biztos lehet abban, hogy a hajának végeredménye csak tökéletes lehet. Lássuk Tibor életét és munkásságát kicsit bővebben!

Takács Tibor mesterfodrászt joggal lehet nagyon tapasztalt hajszobrásznak nevezni, hiszen már több mint 33 éve dolgozik ebben a szakmában. A korábbi, fiatalabb munkásságára jellemző volt az állandó versenyezés, ez sokban hozzá is járult ahhoz, hogy folyamatosan fejlődni tudjon. Ezeken a versenyeken igen szép eredményeket is szerzett. Manapság már az az inkább jellemző, hogy ő szervez szakmai napokat és versenyeket.

Takács Tibor mesterfodrász Zalaegerszeg

Takács Tibor mesterfodrász Zalaegerszeg

Takács Tibor, zalaegerszegi mesterfodrász már jó pár éve maga is oktat fodrászokat, akik a vizsgákon csak is kiváló osztályzatokat szereznek. 1984-ben tett női fodrász mestervizsgát, 1987-ben férfi mestervizsgát is sikerült megszereznie. Idestova már lassan 20 éve büszkélkedhet azzal, hogy a Zala megyei Mestervizsga Bizottság elnöke. Ilyen szakmai múlt ellenére sem érzi úgy, hogy a tanulás már nem szükséges a folyamatos fejlődéshez, éppen ezért igyekszik minden évben továbbképzéseken részt venni.

Takács Tibor mesterfodrásszal Zalaegerszegen, a Berzsenyi úti Pavilonsoron lehet találkozni, ide várja minden új és régi vendégét is. Aki egy igazán kellemes és hangulatos légkörben akar megújulni, az bátran látogasson el a szalonjába és bízza rá magát bátran egy ilyen nagy szakmai tudással rendelkező hajszobrászra!

  
Iktatva: Mesterfodrászok Címkék: , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Mesterfodrász 2013