0

Török Csilla mesterfodrász Budapest

Budapesten sok kiváló és tapasztalt mesterfodrásznál tudnak az emberek megszépülni. Soron következő cikkünkben mi most Török Csilla mesterfodrászt fogjuk bemutatni kicsit jobban. Hosszú évek óta a fodrász pályán van már Csilla, aki önmagát a leginkább úgy tudná jellemezni, hogy egy olyan különleges “titok” birtokában van, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy a hozzá járó vendégek tökéletesen elégedettek legyenek hajuk végeredményével.

Török Csilla mesterfodrász, aki Budapesten dolgozik jelenleg, 1986- ban szerezte meg a mesterlevelét. Ezután hosszú éveket töltött Kaposváron, mint hajszobrász. 1996-ban már szalontulajdonos volt, majd 2002-ben Amerikában töltött egy évet, ahol igazán egyedi és speciális technikákat sajátított el. Nem elégedett meg azonban ennyivel, elhatározta, hogy meglévő tudását átadja másoknak is.

Török Csilla mesterfodrász Budapest

Török Csilla mesterfodrász Budapest

Török Csilla mesterfodrász 2003- ben a L’Oreal Hungária Kft. Matrix csoport képzési vezetője lett, majd 2006- ban a Hairline Kft. Kemon csoporté. Ezeken kívül sok szakmai szemináriumon is részt vett, ahol még több információt és technikát bírt elsajátítani a különböző hajvágásokról, vagy épp kontykészítésekről.

Török Csilla mesterfodrász stílustanácsadóként is várja a szalonjába a már meglévő, és az új vendégeit. Csillával Budapesten, a MOM Parkban, a Dolgos utcában lehet találkozni. Aki igazán különleges frizurát és bánásmódot szeretne kapni, az bátran látogasson el hozzá a szalonjába!

  
Iktatva: Mesterfodrász Budapest Címkék: , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Mesterfodrász 2013