0

Tóth Lajos mesterfodrász Budapest

Budapest, nagyságából adódóan sok kiváló mesterfodrásznak tud teret engedni, legyen szó fiatalabb hajszobrászokról, vagy éppen már hosszú évek óta a pályán lévő fodrászokról. Soron következő cikkünkben egy utóbbi férfit, Tóth Lajos aranykoszorús mesterfodrászt, és az Ő munkásságát fogjuk jobban bemutatni.

Tóth Lajos mesterfodrász Budapest

Tóth Lajos mesterfodrász Budapest

Tóth Lajos, budapesti mesterfodrászt joggal nevezhetjük rutinos fodrásznak, hiszen már a 80- as években is aktívan dolgozott, sőt ekkortájt nyitotta meg a saját szalonját is. Ezek alatt az évek alatt rengeteg tapasztalattal, és elismeréssel is gazdagodott. Az a fajta ember, aki tudja azt, hogy nem szabad megelégedni a már meglévő tudással, hiszen ehhez a szakmához nélkülözhetetlen a folyamatos tanulás.

Tóth Lajos mesterfodrász éppen ezért elengedhetetlennek tartja, hogy a magas szintű szakmai képzéseken kívül még fórumokon, és különböző haj showkon is részt vegyen mind Ő, mind pedig a munkatársai. Naprakésznek kell lenni a legújabb frizura trendekből is, ám ezek mellett nagyon fontos még az is, hogy a vendégeik igényét megfelelően felismerjék, és meg is valósítsák azokat.

Tóth Lajos, aranykoszorús mesterfodrásszal Budapesten, a Haller utcában lehet találkozni. Itt azonban nem csak a vendégek haját veszik kezelésben, de internetes oldalainkon egyéb szolgáltatásokat is kínálnak: smink, vagy épp 3D- s műszempillák készítését. A tanulni vágyóknak is igazán megfelelő lehet ez a hely, hiszen minden évben várja Tóth Lajos a fodrásztanoncokat!

  
Iktatva: Mesterfodrász Budapest Címkék: , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Mesterfodrász 2013