0

Tárnoky László mesterfodrász Győr

Tárnoky László mesterfodrász nem csak Budapesten, hanem Győrben is tevékenykedik, és ma már saját fodrász iskolája van. Igen nagy és elismerésre méltó volt eddigi pályafutása, hiszen az egyik legeredményesebb magyar fodrászmesternek tartják. Nem is csoda ez, hiszen rengeteg hazai és nemzetközi versenyen indult el, és hozta haza az első helyezettek díját. Mi most megpróbáljuk kicsit jobban bemutatni az életpályáját.

Tárnoky László mesterfodrász Győr

Tárnoky László mesterfodrász Győr

Tárnoky László, győri mesterfodrász volt az első, akit fodrászként a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjével tüntette ki a Magyar Állam. Több évtizede végzi már az oktatói munkáját, mely évek alatt bizony számtalan mára már szakemberré lett fodrászt nevelt ki. Ha ez mind nem lett volna elég, megalapította a saját fodrász akadémiáját, mely a Tárnoky Fodrásziskola nevet kapta.

Tárnoky László mesterfodrász iskolájában a fodrásztanoncok államilag elismert OKJ-s képesítést szerezhetnek. A rangos iskolájának az elsődleges célja, hogy a lehető legmagasabb szintű képzést nyújtsák a diákjaiknak, egészen a diplomájukig. Nem csak a szakirány oktatása esetén maximalisták, de egyéb tananyagokra is nagy hangsúlyt fektetnek ( angol, marketing vagy épp számítástechnika ), hiszen ezek ismeretében még inkább esélyük van a diákoknak arra, hogy a lehető legjobb mesterekké váljanak.

Abban az esetben, ha valaki Tárnoky László mesterfodrász iskolájában szeretne tanulni, nem csak Budapesten, vagy Győrben teheti ezt meg, hiszen tartanak elméleti oktatást Szegeden is. Aki ide jelentkezik, az biztos lehet benne, hogy a sok tanulásnak, és a kitartó munkának meg lesz az eredménye!

  
Iktatva: Győr Címkék: , , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Mesterfodrász 2013