0

Szendi Anikó mesterfodrász Budapest

Budapest számos mesterfodrásza közül most Szendi Anikót, és az ő munkásságát mutatjuk be kicsit jobban. Alapvetően rengeteg mindent letett már az asztalra, de a cikk hosszúságának kötöttsége miatt mi csak néhány fontosabb állomását fogjuk bemutatnia a pályájának.

Szendi Anikó mesterfodrász Budapest

Szendi Anikó mesterfodrász Budapest

Szendi Anikó mesterfodrász a szaktanulmányait a Szakma Kiváló Tanulója országos 2. helyezettjeként végezte el. Ezután folyamatosan hajszobrászként dolgozott, ám ezt családi okok miatt egy rövidebb időre szüneteltetnie kellet. Ez idő alatt sem hagyta azonban el a hivatását teljesen, hiszen többször részt vett különböző fodrász képzéseken. Miután a helyzete engedte, újra dolgozni is kezdett a szakmájában Budapesten.

Szendi Anikó mesterfodrász fontosnak tartja, hogy Binder Géza referencia szalonjában is eltöltött 4 évet, ahol színtanácsadóként tevékenykedett a legtöbbet. Nem csak divatbemutatókra, és fotózásokra készített nagyos sok hajkölteményt, de a budapesti Operabálra is rendszeresen felkérték izgalmas frizurák megalkotására. A sztárvilágból ismert emberek is rendszeresen megfordultak a kezei között, még felsorolni is nehéz lenne mindenkit, így csak néhány nevet említenénk: Oroszlán Szonja, Détár Enikő, Presser Gábor, Kapócs Zsóka, és Szabó Győző is.

Szendi Anikó mesterfodrászt sok televíziós csatorna is felkérte már, hogy a műsoraikra ő készítse el a szereplők frizuráit. Annak ellenére, hogy már sok minden letett az asztalra, és bizonyított, fontosnak tartja azt, hogy még most is folyamatosan tanuljon, és fejlődjön a szakmájában. Budapesten a Fürjes szalonban lehet vele találkozni, az Üllői úton.

  
Iktatva: Mesterfodrász Budapest Címkék: , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Mesterfodrász 2013