0

Szabados Iréne mesterfodrász Budapest

A most következő cikkünkben Budapest egyik legismertebb mesterfodrászát fogjuk bemutatni, Szabados Irénét. Szakmai körökben mindenki jól ismerheti már a nevét, hiszen pályafutása alatt rengeteg mindent letett az asztalra. Nagy tudású és tapasztalt hajszobrász Ő, szinte lehetetlen is minden, az életéhez kapcsolódó információt leírni néhány mondatban.

Szabados Iréne mesterfodrász Budapest

Szabados Iréne mesterfodrász Budapest

Szabados Iréne mesterfodrász közel 47 éve van már ezen a pályán. A fodrász szakiskolát Szegeden végezte el 1967- ben, később képzőművészetet is tanult, mely szintén folyamatosan jelen van az életében. Számos hazai és nemzetközi versenyen indult, és ért is el kimagasló helyezést. A L’Oréal Professionnel egyik vezető nagykövete lett, valamint 2002-ben ő kapta meg az Év fodrásza címet is.

Szabados Iréne, budapesti mesterfodrász már szerepelt az 50 legsikeresebb üzletasszony listáján is. Láthatják, hogy amit el lehet ebben a szakmában érni, azt ő meg is tette. Napjainkban már nem csak mesterfodrászként tevékenykedik, hanem szakmai előadóként is, egyik legnagyobb küldetésének tekinti a  „tanítva tanulni” jelmondatot.

Szabados Irénével Budapesten, az Astorián, a Kossuth Lajos utcában lehet találkozni. Aki hozzá betér a szalonba, az biztos lehet abban, hogy egy tapasztalt és egészen kiváló fodrász kezei közé kerül, aminek végeredménye csak is egy egyedi, és a vendég egyéniségéhez leginkább illő frizura lesz!

  
Iktatva: Mesterfodrász Budapest Címkék: , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Mesterfodrász 2013