0

Szabó Rita mesterfodrász Győr

Szabó Rita mesterfodrász remek példa arra, hogy nem csak a fővárosunkban, Budapesten lehet igazán kiváló és tapasztalat mesterfodrászokat találni. Több mint 10 éve működő szalonjában dolgozik Győrben egy kiváló csapattal a háta mögött, szolgáltatásaik köre pedig igen tág.

Szabó Rita mesterfodrász Győr

Szabó Rita mesterfodrász Győr

Szabó Rita mesterfodrász az igen frappáns elnevezésű hajszalonban, a győri Hajcsapában tevékenykedik. Hogy honnan ez az érdekes és egyedi elnevezés? Egy budapesti út alatt született meg a név, igaz akkor még csak álmodoztak a szalon megnyitásáról. Mára azonban ez az álom valóság lett, és a Hajcsapda helyet ad a fodrászaton kívül még egy kozmetikának, és egy műkörmös részlegnek is.

Szabó Rita, győri mesterfodrász az a fajta nő, akinek már mindenféle fazonú, hosszúságú és színű frizurája volt. Teljesen egyet ért a mondással, mely szerint ” ha változtatni akarsz a külsődön, kezd a hajaddal “. A sokrétű szolgáltatásaik mellet valóban teljesen meg lehet újulnia a hozzá betérő vendégeknek. Ügyel arra, hogy mindig minőségi termékeket használjanak, hiszen a szép frizura az egészséges hajnál kezdődik.

Szabó Rita mesterfodrásszal a győri Hajcsapdában, a Móricz Zsigmond rakparton lehet találkozni. Nem csak nőket várnak a szalonba, de bátran mehet hozzájuk férfi és gyerek is. Szolgáltatásaik között még szerepel az UV mentes barnítás is. Ide várja tehát minden új vendégét, a régiekről pedig úgy véli “Ha meg bevállalós vagy, már úgyis a Hajcsapdába jársz fodrászhoz!”

  
Iktatva: Győr Címkék: , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Mesterfodrász 2013