4

Szabó János mesterfodrász Budapest

Egy budapesti mesterfodrász követezik a most következő cikkünkben, melynek célja az, hogy Szabó Jánost és munkásságát jobban megismertessük a nagyközönséggel. Rutinos fodrásznak számít Ő is már ebben a szakmában, hiszen közel 15 éve van már ezen a kreativitást és elhivatottságot igénylő pályán. Elsődleges célja, hogy vendégei mindig elégedetten távozzanak a szalonjából az új frizurájukkal, melyeket a hétköznapokban is boldogan viselhetnek.

Szabó János mesterfodrász Budapest

Szabó János mesterfodrász Budapest

Szabó János mesterfodrász igyekezett egy olyan szalont létrehozni, ahol az mellett, hogy kellemes légkörben szépülhetnek a vendégei, még az áraik is megfizethetőek maradnak a hétköznapi emberek számára is. Nem csak vág, szárít, és fest, de tanulókat is fogad maga mellé Budapesten, a belvárosi szalonjában. Ha mindez nem lenne még elég, ezeken túl átalakításokat és fotózásokat is elvállal.

Szabó János, budapesti mesterfodrász munkáit már bárki láthatta, még ha nem is tudta, hogy Ő volt a hajkorona készítője, hiszen magazinoknak és a médiában dolgozóknak is készített már jó néhány frizurát. Tanácsért is lehet hozzá, és kollégáihoz fordulni, legyen szó hajfestési vagy épp hajvágási módszerekről. A 2005- ben indult szalonjába nem csak állami, de magántanulók oktatását is vállalják.

Szabó János mesterfodrásszal tehát Budapesten, a Sabo Hair szalonban lehet találkozni, ami a 13. kerületben, a Pannónia utcában található. Nem csak telefonon lehet hozzájuk bejelentkezni, de már az interneten is megtehetik ezt a vendégek. A régi kedves vendégei mellett új vendégeit is szeretettel várja mesterfodrász kollégaival együtt.

  
Iktatva: Mesterfodrász Budapest Címkék: , , , , ,

További olvasnivaló

4 hozzászólás "Szabó János mesterfodrász Budapest"

 1. Nagy Katalin szerint:

  Szerintem az egyik legjobb. Ritka, hogy egy fodrász ugyan olyan jól fest, mint ahogy vág. Nekem volt hosszú szőke, rövid barna, de János mindkettőt tökéletes készítette el, csak ajánlani tudom.

  Udv Kati

 2. Gernyei Réka szerint:

  Azt hiszem már Budán dolgozik, én mindig sms-t írtam neki, mert annyi munkája van , hogy sosem vette fel a telefont, nem véletlenül……
  Teljesen egyetértek az előttem szólóval, profi!!!!
  János: 0620 350 3716

 3. Dr Kírcsik Emília szerint:

  Imádom a munkáját, lassan 5 éve minden hónapban elkészíti a frizurámat.. soha nem volt gond vele, sőt megkérdi mindenki, amikor meglátják, hogy ki csinálta a hajam. A VV Verának is nagyon jó hajat csinált gyakorlatilag felkavarta az összes sajtót és médiát… nem véletlenül.

  Csak ajánlani tudom mindenkinek. A számát nem merem kiadni, de az emailját ide írom, ha valaki be akar jelentkezni hozzá.

  sabohair@gmail.com

  udv Emi

 4. Tamara szerint:

  Szeretem, hogy mielőtt belekezd valamibe megbeszéli velem, konzultál. Sajnos sok rossz tapasztalatom volt fodrászokkal, pedig sohasem sajnáltam magamra a pénzt. Egy magazin fotózáson ismertem meg, már akkor is szimpatikus volt. Amikor elkészítette a hajam és kikerült a külföldi partner nyomdájába, egy héten belül bestseller lett az újság. Természetesen ez nem csak az Ő érdeme, hanem a sminkes stb…és a többieké is. Akkor még nem volt “nagy nevem” a szakmában, de ha most ide írnám, biztos mindenki tudná, hogy ki vagyok (elnézést,de ezt most nem teszem meg). Minden esetre csak szeretném neki megköszönni és bizton ajánlani a munkáját mindenkinek.

  Üdv Tamara

Írj most.

Küldés
Mesterfodrász 2013