0

Szabó Imre mesterfodrász Budapest

Budapesten dolgozik Szabó Imre mesterfodrász, aki már igazán régóta képviseli kiválóan a szakmát. Rögtön, miután elvégezte a szakiskolát, versenyezni kezdett. Szép lassan már országos versenyeken ért el igazán kiváló eredményeket, később pedig már Világbajnokságokra is kijutott. Büszkélkedhet “Magyar Fodrász Bajnok” címmel, “Mester Fodrász Bajnok” címmel, valamint egy nemzetközi versenyen szerzett első helyezett díjjal.

Szabó Imre mesterfodrász Budapest

Szabó Imre mesterfodrász Budapest

Szabó Imre, budapesti mesterfodrász 1977-ben szerezte meg a mesteroklevelét, mely után belevágott első saját vállalkozásnak beindításába is, melynek neve Hair Szabó Imre Dressing lett. Egy évvel később megnyitotta a szalonját Budapest belvárosában, az 5. kerületben. Itt nem csak a fodrászat működik, de egy kozmetika is helyet kapott. Elfoglaltságai mellett igyekszik tanulóképzésekre és bemutatókra is eljutni.

Szabó Imre nem csak mesterfodrász, de a mester vizsga bizottság elnöke, 2006 óta pedig egy életmű díj tulajdonosa is. A Budapest 1. kerületében található szalonját 1998- ban nyitotta meg. A hosszú pályafutása alatt hamar megtanulta, hogy a folyamatos fejlődés és tanulás elengedhetetlen ehhez a hivatáshoz. Első számú küldetésének érzi, hogy mind női, mind pedig férfi vendégeinek az igényeit a lehető legjobban kielégítse.

Szabó Imre mesterfodrász tehát kettő szalonjában is várja a már meglévő és új vendégeit is. Budapest 1. és
5. kerületében egyaránt. Igyekeznek a hozzájuk betérőket nem csak egy profi és elhivatott csapattal várni, de kialakítottak egy barátságos, ugyanakkor nívós környezetet is, hogy mindenki jól érezhesse magát az itt töltött idő alatt.

  
Iktatva: Mesterfodrász Budapest Címkék: , , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Mesterfodrász 2013