0

Székely Mária mesterfodrász Budapest

Budapesten már ritkák az olyan fodrászszalonok, ahol nem párosul még egyéb szolgáltatással is a kínálatuk. Lehet ez kozmetika, vagy egy szimpla tanácsadás is, a lényeg, hogy a vendégek igényeit maximálisan ki tudják elégíteni az üzletek. Székely Mária mesterfodrász is egy ilyen szalonban dolgozik, nem csak mint fodrász, de mint hajgyógyász is.

Székely Mária mesterfodrász Budapest

Székely Mária mesterfodrász Budapest

Székely Mária mesterfodrász igen komoly szakmai múlttal büszkélkedhet, hiszen már közel 45 éve van a pályán. Ez idő alatt nem csak hajszobrászként tevékenykedett, de számos hazai és nemzetközi versenyen is elindult, ahol kimagasló teljesítmény ért el. Fodrászüzletüket 1998-ban nyitották Zuglóban, ami azóta is sikeresen üzemel.

Székely Mária, budapesti mesterfodrász, mint már korábban említettük hajgyógyászként is dolgozik hosszú évek óta. Üzletébe tehát nem csak az új hajviseletre vágyó vendégeket vár, hanem olyanokat is, akik pusztán egy jó fejbőrmasszázsra vágynak. Ha hiszik, ha nem, ez egy kiváló stressz oldó módszer lehet a hétköznapokban.

Székely Mária mesterfodrásszal Budapesten lehet találkozni a Mária Hajkorona Stúdióban, ami a Szugló utcában található. Ide vár minden kedves szépülni vágyó vendéget, de saját elmondása szerint olyan is betérhet, aki mindössze egy jó beszélgetésre vágyik. A szalonban csak az előre megbeszélt időpontokban érkező vendégeket tudják fogadni!

  
Iktatva: Mesterfodrász Budapest Címkék: , , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Mesterfodrász 2013