0

Schönecker Róbert mesterfodrász Budapest

Budapest egyik olyan mesterfodrászát fogjuk most részletesebben bemutatni, aki már nagyon korán, gyerekként eldöntötte, hogy a fodrászat lesz a hivatása. Nem is csoda ez, hiszen szintén fodrászként dolgozó édesanyjának hála már nagyon korán bekerült ebbe a világba. 1990- óta van ezen a pályán, azóta pedig rengeteg mindent letett már Schönecker Róbert az asztalra.

Schönecker Róbert mesterfodrász Budapest

Schönecker Róbert mesterfodrász Budapest

Schönecker Róbert mesterfodrász 18 évesen kezdte el a fodrászkodást, azóta már természetesen megszerezte a mester oklevelét is. Budapesten dolgozik, ő a vezetője a saját bevallása szerint nagyon modern és trendi szalonnak, a Montevideo Hair Salon és Shop- nak. Nagyon oda figyel arra, hogy csak a legjobb minőségű termékeket használja, így már több mint egy évtizede a Wella egyik kiemelt partnere lett.

Schönecker Róbert, budapesti mesterfodrásznak minden egyes vendége igazi kihívást jelent, hiszen úgy véli, hogy nincs két egyforma arc. Éppen ezért mindig arra kell törekedni, hogy a frizura a vendég egyéniségéhez és személyiségéhez illő legyen. Nem csak alkotni szeret, de tanácsért is bátran lehet hozzá fordulni, nem csak olyan témában, hogy milyen frizura illik valakihez, de olyanban is, hogy mikét lehet a haj egészségét és szépségét megőrizni.

Schönecker Róbert mesterfodrász budapesti szalonja, a Montevideo Hair Salon és Shop, a 3. kerület Montevideó utcájában található. Ide várja minden új és régi vendégét is. Aki tehát igazán egyedi, és különleges frizurára vágyik, az bátran látogasson el ide, a sok éves szakmai tapasztalata csak garancia lehet a tökéletes végeredményre.

  
Iktatva: Mesterfodrász Budapest Címkék: , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Mesterfodrász 2013