0

Roder Andor mesterfodrász Budapest

Budapesten dolgozik Roder Antal mesterfodrász, aki igazi fodrász családba született. Nem csak édesapja tevékenykedett fodrászként, de annak testvére is, így volt kitől tanulni a szakma fortélyait. Édesapja az mellett, hogy elismert volt ez a pályán, még különböző külföldi és itthoni konferenciákon is előadásokat tartott, valamint könyvet is írt a tökéletes hajfestésről.

Roder Andor mesterfodrász Budapest

Roder Andor mesterfodrász Budapest

Roder Andor mesterfodrász már gyerekként is sok időt töltött a családjával a fodrászszalonban, majd az iskola elvégzése után először a Vénusz Fodrászszövetkezetben, majd a Charme Fodrász- Kisszövetkezetben kezdett el tevékenykedni. Azóta is folyamatosan áll a vendégei rendelkezésére, és még mindig örömmel tölti el az, hogy új és divatos frizurával lepheti meg a hozzá betérőket.

Roder Andor, budapesti mesterfodrász nem csak munkának éli meg a szakmáját, ő szeret igazán maradandót is alkotni. Sok mindent kell figyelembe venni ahhoz, hogy egy hajköltemény igazán tökéletes legyen. Éppen ezért szerinte nélkülözhetetlen a maximalizmus, az ötlet gazdag szemlélet, és persze az is, hogy a vendég egyéniségéhez igazán passzoljon az új frizura.

Roder Andor mesterfodrásszal Budapesten, a Síp utcában lehet találkozni, hiszen itt dolgozik a FigaRoder
fodrász szalonban. A szalon 1995-ben nyitott, és azóta várja kellemes és barátságos környezetben a már meglévő, valamint az új vendégeit is!

  
Iktatva: Mesterfodrász Budapest Címkék: , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Mesterfodrász 2013