0

Perényi Ádám mesterfodrász Budapest

Perényi Ádám mesterfodrász neve sokaknak ismerős lehet, hiszen sokat lehet hallani nem hétköznapi munkásságáról: nem csak rengeteg szakmai továbbképzésen szerepel, de ez mellett internetes fodrászversenyeket is rendszeresen rendez. Igazán kiváló és minőségi munkát igyekszik nyújtani minden hozzá betérő vendégének a Budapesten található szalonjában.

Perényi Ádám mesterfodrász Budapest

Perényi Ádám mesterfodrász Budapest

Perényi Ádám mesterfodrász édesapjától örökölte a szakma iránti szeretetet, hiszen Id. Perényi György is ismert szakember és oktató egy személyben. Miután elvégezte az iskolát, egyből elkezdett dolgozni a család budapesti vállalkozásban, ahol édesapja mellet testvére, ifj. Perényi György is tevékenykedett mint hajszobrász. Külföldet is igen fiatalon megjárta, hiszen Torontóba utazott, hogy minél több tapasztalatot szerezhessen ebben a szakmában.

Perényi Ádám mesterfodrász ezután visszatért Budapestre, és 1998- ban létrehozta a Hairpoint by Perényi üzletét, mely rövid idő belül a belvárosba tette át a székhelyét. Ádám szerint is nélkülözhetetlen ehhez a szakmához az állandó fejlődés és tanulás, így nagy gondot fordít arra, hogy a vele együtt dolgozó fodrászok rendszeresen továbbképezzék magukat. 1999-ben lett a Samurai Songs Records lemezkiadó művészeinek a fodrásza, így olyan ismert zenekaroknak csinálhatta meg a frizuráit, mint például az Ámokfutók vagy épp a Picasso Branch.

Perényi Ádám mesterfodrász ezeken túl még állandó résztvevője a divatbemutatóknak, hiszen rendszeresen készít ide  frizurákat, 2003-ban  pedig ő szervezte meg a Budapest Salon elnevezésű fodrász versenyt is. Ádámmal tehát Budapesten, a  6. kerületben található Dessewffy utcában lehet találkozni. Engedjék meg, hogy az Ő szlogenjével zárjuk a cikkünket: “A vendéglátás olyan, mint egy színdarab, és aki ebben dolgozik, annak minden alkalom premier!”

  
Iktatva: Mesterfodrászok Címkék: , , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Mesterfodrász 2013