0

Papp Károly mesterfodrász Budapest

Ismét Budapesten fogunk egy kiválóan dolgozó mesterfodrászt bemutatni Önöknek, aki nem más, mint Papp Károly. Remek példa az ő munkássága  arra, hogy a fővárosban is lehet igazán profi munkát végző hajszobrászokat találni. Tanulmányait a Pesterzsébeti Erzsébet Királyné iskolában végezte. Gyakorlatát az iskolai tanműhely mellett Budapesti Essensuals Toni and Guy szalonban töltötte le.

Papp Károly mesterfodrász Budapest

Papp Károly mesterfodrász Budapest

Papp Károly mesterfodrász ezután elég sok szalonban megfordult míg meg nem találta a helyét Grand szalonban, ahol három évet töltött el. Úgy érzi, hogy igazán sokat tanult és fejlődött az itt töltött idő alatt. Az önálló vállalkozás azonban még váratott magára, hiszen ismételten három évet töltött el Palotai Olivérnél, a Budapesti Essensuals Toni&Guy szalonban. Folyamatosan képezte magát, hiszen egy jó fodrásznak mindig naprakésznek kell lennie a legújabb trendekből, és vágási technikákból.

Papp Károly, budapesti mesterfodrász 2008. év végén nyitotta meg a saját szalonját. Olyan profi csapatot igyekezett a szalonba válogatni, akik mindig készen állnak a bizonyításra. Éppen ezért a vendégek maximális igényeinek a kiszolgálásán túl még fotózásokat is vállalnak. A frizurák készítése mellett lehetőség van még náluk a biokozmetikai kezelésekre is.

Papp Károly mesterfodrásszal, és csapatával Budapesten, a hairCODE fodrászat és biokozmetikai szalonban lehet találkozni, amely a Révay utcában található. Had búcsúzzunk egy általa követett hitvallással, melyet a divat egyik ikonjától vett át, Armani- tól: “A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának, függetlenül attól, hogy mennyi pénze van. Ez olyan dolog, ami velünk született, de tanulható, feltéve, ha megvan hozzá az emberben a kellő intelligencia.”

  
Iktatva: Mesterfodrász Budapest Címkék: , , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Mesterfodrász 2013