1

Nagy Andrea mesterfodrász Veszprém

Jó mesterfodrászokat nem csak a fővárosunkban lehet találni, a vidéki nagy városok is bővelkednek igazán kiváló és tapasztalt hajszobrászokkal. Remek példa erre a Veszprémben dolgozó Nagy Andrea mesterfodrász, aki már több mint 23 éve van ezen a pályán.

Nagy Andrea mesterfodrász is úgy véli, hogy ebben a szakmában nélkülözhetetlen az, hogy a fodrászok folyamatosan tanuljanak és fejlődjenek. Így tett ő is, hiszen olyan kiváló és tapasztalt emberektől tanulhatta meg a fodrászat fortélyait, mint Szabados Irene, Hajas László, vagy épp Péter Ferenc. Fontos számára az is, hogy milyen minőségű termékeket használ a munkája során.

Nagy Andrea mesterfodrász Veszprém

Nagy Andrea mesterfodrász Veszprém

Nagy Andrea, veszprémi mesterfodrász jelenleg szerződött félként csak is kizárólag Wella termékeket használ a frizura készítés közben. A legfontosabb egy haj esetében, hogy az egészséges legyen. Miután egy problémákkal küszködő vendég átesik egy alapos fejbőr és haj vizsgálaton, Andrea nem csak tanácsokat, de megfelelő termékeket is tud ajánlani a gyógyításra és a megelőzésre is.

Nagy Andrea mesterfodrásszal Veszprémben lehet találkozni, a Brussznyai utcában. Elsődleges célja az, hogy a vendégei a személyiségükhöz és egyéniségükhöz illő frizurát kapjanak, valamint a szalonban eltöltött idő mindig kellemes legyen. Nagy Andrea várja már meglévő vendégei mellet az új vendégeket is!

  
Iktatva: Veszprém Címkék: , , , , ,

További olvasnivaló

Egy hozzászólás "Nagy Andrea mesterfodrász Veszprém"

  1. Viasz Éva szerint:

    Kedves Nagy Andrea!
    Ha még dolgozik Ön Veszprémben,szeretnék Önhöz időpontot kérni.
    Válaszát előre is köszönöm.
    Üdvözlettel: Viasz Éva

Írj most.

Küldés
Mesterfodrász 2013