0

Molnár Joli mesterfodrász Budapest

A most következő cikkünkben egy újabb budapesti hajszobrászt fogunk Önöknek bemutatni. Molnár Joli mesterfodrász méltán nevezhető egy igen tapasztalt fodrásznak, már csak azért is, mert közel 27 éve dolgozik ebben a szakmában. A tanulással töltött évek alatt olyan kiváló mestere volt, mint Buzássy István, ezen kívül pedig Hajas Lászlónál is eltöltött 10 évet.

Molnár Joli mesterfodrász Budapest

Molnár Joli mesterfodrász Budapest

Molnár Joli mesterfodrász 17 éve nyitotta meg a saját szalonját Budapesten. Egy igazán szerencsés embernek tartja magát, hiszen ő azt csinálhatja a hét minden napján, amit igazán szeret, ez pedig kevés embernek adatik meg manapság. A szalonja megnyitásával nagyjából egy időben lett az Alfaparf bemutató szakembere. A tanítás is az élete részévé vált, ezen kívül pedig igyekszik minél több hajshow-t is rendezni.

Molnár Joli, budapesti mesterfodrász nem csak hazai rendezvényeken, de külföldi bemutatókon is részt vesz, ahol első kézben kapja meg kipróbálásra a legújabb anyagokat. Olyan elképesztő megtiszteltetés érte 2007-ben, hogy a Hair Kft. segítségével a világ első iskolájában, a Vidal Sasson akadémián is tanulhatott. Mind Ő, mind pedig kiváló kollégáinak nagyon fontos, hogy folyamatosan fejlődni tudjanak, melyért sokat is tesznek.

Molnár Joli mesterfodrásszal Budapesten, az Erily Fodrász -Kozmetikai Szalonban lehet találkozni, mely az 5. kerületi Zrínyi utcában található. Annak ellenére, hogy a szalon alapterülete nem a legnagyobb, még is egy nagyon hangulatos és intim kis közeget tudtak kialakítani. Ide várják minden kedves régi és új vendégeiket, akik egy barátságos légkörben akarnak megszépülni!

  
Iktatva: Mesterfodrász Budapest Címkék: , , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Mesterfodrász 2013