0

Marsi László mesterfodrász Budapest

Igazán korán belecsöppent soron következő mesterfodrászunk ebbe a kicsit sem könnyű, és rengeteg kreativitást is igénylő világba. Marsi László, budapesti mesterfodrász egy igazi fodrászcsaládban nőtt fel, ám ennek ellenére viszonylag gyorsan a saját lábára állat az iskola elvégzése után, hiszen 22 évesen már önálló vállalkozó lett. Családjától nem csak lehetőséget kapott arra, hogy sokat tanulhasson, és minél több tapasztalatot is szerezhessen, de úgy véli, hogy édesanyjától és édesapjától a szakma szeretetét is örökölte.

Marsi László mesterfodrász Budapest

Marsi László mesterfodrász Budapest

Marsi László, budapesti mesterfodrászt ugyancsak szülei tanították meg arra a fontos dologra, hogy a fodrászatra ne csak egy szakmaként tekintsen, hanem művészetként is. Azonban nem csak a frizurák és hajköltemények művészetéről szabad szólnia ennek a szakmának, hanem az emberek megismerésének a művészetéről is, hiszen a legtökéletesebb végeredményt akkor kapja meg mind a fodrász, mind pedig a vendég, ha frizura igazán illik a tulajdonosa egyéniségéhez.

Marsi László mesterfodrász nagyon hálás szülein kívül még a pályáját végig kísérő és segítő mesterinek is: Kupferschmidt Józsefnének ( neki csak még mindig Rózsi néni ) és Simonovics Miklósnak. Fontos küldetésének érzi, hogy a magyar fodrászok Európai színvonalat tudjanak képviselni, és más országokban is megállják a helyüket, így ezért sokat is tesz mind a mai napig.

Marsi László mesterfodrász trendalkotó fodrászként tevékenykedik tehát Budapesten, az Erkel utcában. Célja az, hogy a hozzá betérő régi és új vendégeinek egyaránt olyan divatos, és egészséges frizurát tudjon alkotni, melyet boldogan és örömmel fognak viselni a hétköznapokban. Akkor igazán boldog és elégedett, ha vendégei is azok.

  
Iktatva: Mesterfodrász Budapest Címkék: , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Mesterfodrász 2013