0

Lukovics György mesterfodrász Nyíregyháza

Nem csak fővárosunk, Budapest büszkélkedhet tehetségesebbnél tehetségesebb fodrászokkal, mesterfodrászokkal, de a vidéki városokban is dolgoznak igazán tapasztalt és kiváló munkát végző hajszobrászok. Nyíregyháza egyik legelismertebb mesterfodrászát, Lukovics Györgyöt, és az ő munkásságát fogjuk egy kicsit jobban megismertetni most Önökkel.

Lukovics György mesterfodrász Nyíregyháza

Lukovics György mesterfodrász Nyíregyháza

Lukovics György aranykoszorús mesterfodrász Nyíregyházán dolgozik a Fru-Fru Szépségszalonban immár lassan 20 éve. Az 1994-ben nyitott szalonnak nem csak az egyik kiváló hajszobrásza ő, de a egyben a tulajdonosa, a menedzsere, és a szakmai vezetője is. Legfontosabb küldetésének azt érzi, hogy a nála szépülni vágyó vendégek mindig elégetten és divatosan távozzanak a szalonból.

Lukovics György, nyíregyházi mesterfodrász igyekezett egy olyan csapatot maga mellé választani, akik mindig készen állnak egy- egy szakmai kihívás megoldására. Legyen ez egy szépségversen, egy fotózás, vagy éppen egy divatbemutató, rájuk és kiváló munkájukra mindig lehet számítani. Ezeken felül természetesen a szalonban is arra törekszenek, hogy a maximumot hozzák ki magukból.

Lukovics György mesterfodrásszal, és csapatával tehát Nyíregyházán, a Dózsa György úton lehet találkozni. Az itt található két szintes szalonban rengeteg szolgáltatás közül választhatnak a vendégek. A fodrászaton kívül van itt még, kozmetika, manikűr, műköröm, masszázs, valamint az ultrahangos hajhosszabbítást is ki lehet próbálni. A leírtaknak tökéletesen meg is felel a szlogenjük: “Szépüljön egy helyen”!

  
Iktatva: Nyíregyháza Címkék: , , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Mesterfodrász 2013