0

Krizsán Győző mesterfodrász Budapest

Budapest egyik olyan mesterfodrászát fogjuk kicsit jobban megismertetni Önökkel, aki már egész korán, kisgyermek korában eldöntötte, hogy ő a fodrász szakmát választja élete céljául. Köze volt ehhez, Nagy Győző mesterfodrásznak, aki kezdetben még csak a fodrásza volt, majd később az oktatója is lett. 1980- ban vizsgázott le, majd miután a kötelező katonaságot letudta, elkezdte élete álmát megvalósítani.

Krizsán Győző mesterfodrász Budapest

Krizsán Győző mesterfodrász Budapest

Krizsán Győző mesterfodrász igazán lelkes és elhivatott volt ez iránt a szakma iránt, így annak érdekében, hogy minél többet tudjon fejlődni, nem csak Magyarországon, de külföldön is sok bemutatóra, szemináriumra, és haj szalonokba is ellátogatott (például az Amerikai Egyesült Államokba, vagy épp Angliába). 1984- ben sikerült Budapesten az első szalonját megnyitni, ez mellet pedig igyekezett minél több rendezvényen megmutatni magát, és munkásságát is.

Krizsán Győző, budapesti mesterfodrász olyan különlegesnek is számító produkciót tárt a nagy nyilvánosság elé Pokrivtsák Istvánnal, mint az első hajszínházi előadás. 1990- ben létrehozta a saját rendszerét, a KRI-SAN SYSTEM-et. 1992- ben megszerezte a mester oklevelét, majd jó néhány budapesti és vidéki város szalonjának a megnyitása és vezetés után megalkotta az egyedüli fodrászhajót.

Krizsán Győző mesterfodrász 2010- ben nyitotta meg legújabb szalonját Budapesten, a Hotel Presidentben. Az itt végzett munkái mellet egyéb külső munkákat is elvállal, és ha mindez még nem lett volna elég meggyőző, minden évben kidolgozza saját hajkollekcióját is. Szerencsének tartja magát, hiszen hivatása egyben a hobbija is, melyet elsősorban művészetnek tekint.

  
Iktatva: Mesterfodrász Budapest Címkék: , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Mesterfodrász 2013