1

Karika Zsolt mesterfodrász Budapest

A mesterfodrászok bemutatásával foglalkozó lapunk egy újabb budapesti hajszobrászt fog Önöknek most bemutatni, aki nem más, mint Karika Zsolt. Mivel nagyon fontos neki, hogy egy frizura ne csak szép, de egészséges is legyen, így ügyel arra, hogy csak is a legjobb minőségű termékekkel dolgozzon. Nem hiába lett a Schwarzkopf csapatának a bemutató, valamint az oktatófodrásza is egyben.

Karika Zsolt mesterfodrász Budapest

Karika Zsolt mesterfodrász Budapest

Karika Zsolt mesterfodrász igazán elismerésre méltó szakmai múlttal rendelkezik, hiszen számos magyar, és európai versenynek lett már a győztese. Nem csak a szalonban lehet vele találkozni, de akár divatbemutatókon, fotózásokon, és még televíziós produkciókban is meg tudják csodálni az általa készített hajkölteményeket.

Karika Zsolt, budapesti mesterfodrász nagyon szerencsés helyzetben van, hiszen azt csinálhatja, amit szeret. Nem csak egy elhivatottságnak tekinti a szakmáját, de úgy véli, hogy általa alkotni is tud. Olyan kiváló mesterfodrásszal dolgozik együtt, mint Szűcs László, aki szintén számos európai és magyar versenyek már a győztese.

Karika Zsolt mesterfodrász, és kiváló kollégája Budapesten várja minden kedves régi és új vendégét is, akik egy kellemes hangulatú szalonban akarnak megszépülni. A Haj- Sza szalon tehát Budapesten, a Podmaniczky utcában található. Nem szak frizurák készülnek itt, de egy kozmetikai részleg is a vendégek rendelkezésére áll, így aki ide betér, teljen megújulva és feltöltődve távozhat.

  
Iktatva: Mesterfodrász Budapest Címkék: , , , , ,

További olvasnivaló

Egy hozzászólás "Karika Zsolt mesterfodrász Budapest"

  1. Klémens Éva szerint:

    Karika Zsoltot ha jól emlékszem, 17 éves korában ismertem meg. A Czukor utcában. A középső leányom járt hozzá. Ő fedezte fel nekem. Anyu, ha udvarias fodrászat akarsz találni, akkor legközelebb gyere velem. Így is lett. Nála ragadtam. Kísértem végig újabb és újabb üzleteiben a mostanit kivéve. Most már 77 évesen az én ujjonnan végzett fodrász unokám kuncsaftja vagyok. Zsolttal, három éve még telefonon beszéltem szakmai témában és persze, hogy, hogy s mint van. Jóegészséget, boldogságot, jókedvet és szakmai sikereket kívánok neki. Éva.

Írj most.

Küldés
Mesterfodrász 2013