0

Kalmár- Nagy Ildikó mesterfodrász Heves

Egy Budapesttől távolabb eső település, Heves egyik elismert mesterfodrászát fogjuk soron következő cikkünkben bemutatni Önöknek, aki nem más, mint Kalmár- Nagy Ildikó. Régóta a pályán van már Ildikó is, hiszen 1990- ben végezett a Dallos Ida Szakmunkásképző Intézet Fodrász szakán, amit 1994- ben a mestervizsga letétele követett. Elismerésre méltó munkássága például szolgálhat sok fodrász tanoncnak.

Kalmár- Nagy Ildikó mesterfodrász Heves

Kalmár- Nagy Ildikó mesterfodrász Heves

Kalmár- Nagy Ildikó mesterfodrásznak is nagyon fontos, hogy folyamatosan fejlődni tudjon, éppen ezért már több mint tíz éve rendszeresen részt vesz versenyeken, melyekről többszörös győztesként is kikerült már. 2004- ben, és 2005- ben is például ő lett az első helyezettje az Internetes Nemzetközi versenyeknek a fantázia konty kategóriában.

Kalmár- Nagy Ildikó, hevesi mesterfodrász a versenyzés mellett elengedhetetlennek tarja a folyamatos tanulást ebben a szakmában, hiszen a vendég igényeinek mindig meg kell felelni, legyen szó egy alaphajvágásról, vagy épp a legújabb frizura trendekről. Szolgáltatásai között szerepel még a hajkoronák készítése mellett a számítógépes frizura tervezés és hajhosszabbítási különlegességek is ( afro fonások).

Kalmár- Nagy Ildikó mesterfodrásszal Hevesen lehet találkozni, az Ildikó Szépségszalonban, ami az Erzsébet téren található. Ide várja azokat az új és régi vendégeit is, akik egy kellemes és hangulatos szalonban akarnak megszépülni. Remek példa Ő arra, hogy nem csak a fővárosba lehet igazán szép és profi munkát végző fodrászokat találni!

  
Iktatva: Mesterfodrászok Címkék: , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Mesterfodrász 2013