0

Körző Krisztina mesterfodrász Pécs

Nem csak Budapesten lehet kiváló, és elhivatott mesterfodrászokat találni. Az országban számos olyan nagyobb városok vannak, ahol igazán tökéletes munkát végző hajszobrászok dolgoznak. Körző Krisztina pályája – aki Pécsen tevékenykedik – igazán kitűnő példa arra, hogy a sok és folyamatos tanulás végül mindig meg hozza az eredményét.

Körző Krisztina mesterfodrász Pécs

Körző Krisztina mesterfodrász Pécs

Körző Krisztina már 1996 óta fodrászként tevékenykedett, igaz ekkor még csak tanulóként. Számos versenyen indult, és ért is el kimagasló eredményt nem csak Magyarországon, de egyéb európai országokban is. Mesterfodrász 1999-ben lett, miután lerakta a mestervizsgáját, majd egy nemzetközi hírű fodrász hálózat szalonjának lett a vezetője. Mindezzel azonban még mindig nem volt teljesen megelégedve, így 2001-ben megnyitott saját önálló szalonját.

Körző Krisztina mesterfodrász ebben a szalonban már tanulókat is fogadott, valamint oktatott. A tanulást még ekkor sem hagyta abba, hiszen folyamatosan járt itthon és külföldön is szakmai továbbképzésekre, csak hogy a későbbiekben a maximumot hozhassa ki magából, és a nála tanulókból is. 2005-ben már nem elégedett meg egy saját fodrászattal, hanem egy saját szépségszalon irányításába kezdett Pécsen.

Körző Krisztina mesterfodrász kiváló példa arra is, hogy anyaként sem szabad feladni a hivatásunkat, hiszen miután 2005-ben megszületett a kisfia, ugyanúgy folytatta az oktatást és a versenyekre való felkészítést is. 2012-ben még egy szaktanácsadói vizsgát is letett. Körző Krisztina Frizura Galériája Pécsen, a Somogyi Béla utcában található, hivatalos oldalán egyéb információkat is megtudhat!

  
Iktatva: Pécs Címkék: , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Mesterfodrász 2013