0

Kökény Ferenc mesterfodrász Budapest

Minden bizonnyal egy mesterfodrász sem sértődik meg azon, ha azt írjuk, hogy a most következő cikkünkben az egyik legtapasztaltabb hajszobrászt fogjuk bemutatni a kedves olvasóknak. Ő nem más, mint Kökény Ferenc, aki – szinte leírni is hihetetlen – lassan már több mint 50 éve dolgozik ezen a pályán. Ez alatt az idő alatt elért mindent, amit egy fodrász csak elérhet ebben a szakmában.

Kökény Ferenc mesterfodrász Budapest

Kökény Ferenc mesterfodrász Budapest

Kökény Ferenc mesterfodrász olyan rangos kitüntetésekkel büszkélkedhet, mint háromszoros mesterbajnok, vagy épp Európa- és világbajnoki negyedik helyezés. A folyamatos fejlődés mellett egy idő után már oktatást is vállalt, és mára már számtalan olyan tanulót engedett ki a szárnyai alól, akik szintén sikeresek lettek ezen a pályán. Ha mind ez még nem lenne elég, zsűriként, és férfi válogatott trénerként is sokáig tevékenykedett.

Kökény Ferenc, budapesti mesterfodrász úgy véli, ahhoz hogy valaki ennyi időt töltsön egyetlen szakmában, a tényleges elhivatottságon kívül szükség van még arra, hogy rajongjon is azért amit csinál. Az gondolja, hogy a legnagyobb versenyeket akkor nyerheti meg egy fodrász, amikor a vendége elégedetten és boldogan távozik a szalonból. Ahhoz azonban, hogy ez sikerüljön, nélkülözhetetlen a folyamatos fejlődés és versenyezés.

Kökény Ferenc mesterfodrásznak az a véleménye, hogy ennyi év után már át kell engednie a fiatal korosztálynak a lehetőséget a bizonyításra. Ez szerint cselekedett saját maga is, hiszen visszavonult. Budapest immáron nélkülöz egy kiváló hajszobrászt, ám de az átadott tudása ” továbbra is élni fog ” az általa oktatott fodrászokban, mesterfodrászokban.

  
Iktatva: Mesterfodrász Budapest Címkék: , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Mesterfodrász 2013