0

Kórodi László mesterfodrász Szeged

Egy újabb vidéki nagy város mesterfodrászát fogjuk Önöknek bemutatni, ő pedig nem más, mint Kórodi László. Igazán tapasztalt, és nagy tudású hajszobrász ő, ami köszönhető annak is, hogy idestova már több mint 46 éve van ezen az izgalmas és kihívásokkal teli pályán. Úgy véli, hogy a trendek változásával egyidejűleg bizony nekik is követni kell a legtöbbször hajmeresztő frizura divatokat.

Kórodi László mesterfodrász Szeged

Kórodi László mesterfodrász Szeged

Kórodi László mesterfodrász Szegeden dolgozott, a Dugonics téren. Ő még azt a nézetet követi a régi elvárásoknak megfelelően, hogy a vendégekkel nem, vagy csak nagyon ritkán kezdeményez beszélgetést a frizura készítés közben. Ezt leszámítva már semmiben sem tartja magát régebbi vágású fodrásznak a fiatalabb generációnál. Fontosnak tartotta azt is, hogy az áraik megfizethetőek legyenek, és ne szálljanak el a megfizethetetlen kategória felé.

Kórodi László, szegedi mesterfodrász az évek alatt sok fodrász palántát engedett ki a kezei közül, akinek természetesen igyekezett átadni a tudása legjavát. Sok mai fodrász, mesterfodrász dicsekedhet azzal, hogy tőle tanulta meg a szakma fortélyait. Mivel fodrász családba született, számára nem is volt kérdés, hogy követi -e édesapját ezen a pályán, amit soha egy percig se bánt meg.

Kórodi László mesterfodrásszal tehát Szegeden lehet találkozni. A tanítást Dévény Marával már abba hagyták, mint szakoktatók. Az általuk létrehozott tanodában sok fodrász tanuló tanulta meg a fontos technikákat, ám közel 13 év után még is úgy döntöttek, hogy befejezik. Magától a szakmától azonban nem vettek búcsút, hiszen részt vesznek még olykor- olykor szakmunkástanulók vizsgáztatásában, és még előadásokat is szoktak tartani.

  
Iktatva: Szeged Címkék: , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Mesterfodrász 2013