0

Horváth Roland mesterfodrász Budapest

Budapest egyik kiváló mesterfodrászát, Horváth Rolandot szeretnénk most kicsit jobban bemutatni. Igazán kalandosnak és sokrétűnek mondható a pályája. Ő az a fajta hajszobrász, aki már nagyon korán, gyerekként eldöntötte, hogy neki ez lesz a jövője, ez lesz a szakmája. Így is lett, és a tanuló éveket olyan remek és tapasztalt mesterfodrásznál tölthette, mint Karika Zsolt.

Horváth Roland mesterfodrász Budapest

Horváth Roland mesterfodrász Budapest

Horváth Roland mesterfodrász jó szívvel emlékszik vissza ezekre, a tanulással töltött évekre. Nem csak szakmailag fejlődhetett itt sokat, de úgy érzi, itt tanulta meg a legfontosabb dolgokat, amit egy fodrásznak tudnia kell: az odaadást, a szakmai alázatot, és a tiszteletet mind a munka, mind pedig a vendég irányában. Már a pályája legelején is rengeteg mindenből kivette a részét.

Horváth Roland, budapesti mesterfodrász a kezdetektől tevékenykedett különböző divatbemutatókon és fotózásokon is, így olyan elismert művészekkel is találkozhatott, mint Naray Tamás. Ezeken kívül olyan nagyszabású tévéműsorokban is láthatták már a hajkölteményeit, mint a Csillag Születik, vagy épp az X- faktor. Azért is élvezi leginkább az ilyen munkákat, mert igazán kreatív lehet, és egy új oldalát mutathatja meg.

Horváth Roland mesterfodrász 2008- óta tevékenykedik a budapesti Orlando Beauty szalonban. Azért is szereti ezt a helyet annyira, mert a nyugodt és családias légkörben nem csak Ő tud igazán jó munkát végezni, de a vendégeik is kellemesen érezhetik magukat az itt töltött idő alatt. Horváth Rolanddal tehát Budapesten, a Zoltán utcában lehet találkozni.

  
Iktatva: Mesterfodrász Budapest Címkék: , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Mesterfodrász 2013