0

Hortobágyi Éva mesterfodrász Szeged

Arra, hogy nem csak Budapesten lehet találni profi és tapasztalt mesterfodrászt, egy újabb remek példa Hortobágyi Éva mesterfodrász munkássága. Szalonja Szegeden található, ahol megpróbált létrehozni egy nagyon kellemes és hangulatos légkört azért, hogy vendégei azon túl, hogy megszépülnek, még jól is érezzék magukat.

Hortobágyi Éva mesterfodrász Szeged

Hortobágyi Éva mesterfodrász Szeged

Hortobágyi Éva mesterfodrász joggal nevezhető tapasztaltnak, már csak azért is, mert 20 éve van ezen a kihívásokkal teli pályán. Mestervizsgáját 1995- ben sikerült megszerezni, ráadásul nem is akármilyen eredménnyel, hiszen kiemelt teljesítményt nyújtott. Olyan rangos címet is a magáénak tudhat a szegedi fodrásznő, mint a 2002- es év fodrásza díj.

Hortobágyi Éva mesterfodrász nagyon fontosnak tartja azt, hogy folyamatosan fejlődni tudjon a szakmájában, éppen ezért rendszeresen jár különböző képzésekre. Az a fajta hajszobrász ő, akit a kihívások nem ijesztenek meg, sőt, inkább inspirálóan hatnak a teljesítményére. Maximalistának tartja magát, ugyanakkor roppant szerencsésnek is, hiszen olyan szakmája van, ami a hobbija is egyben.

Hortobágyi Éva mesterfodrásszal Szegeden, a Fülemüle utcában lehet találkozni. Szalonjában csak is minőségi termékeket és eszközöket használ. Nem csak készíti a frizurákat, de oktatja is a fodrász tanulókat arra, hogy miként lehet olyan hajkoronákat készíteni, amivel a vendégek boldogan és elégedetten távoznak a szalonból. Várja tehát minden kedves régi és új vendégét Szegeden!

  
Iktatva: Szeged Címkék: , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Mesterfodrász 2013