1

Hajas László mesterfodrász Budapest

Hajas László, budapesti mesterfodrászt valószínűleg nem kell senkinek sem bemutatni, mint fodrász, hiszen neve nem csak a szakmában ismert, de a média világában is. Mi most megpróbálunk néhány olyan információt megosztani Önökkel, amit érdemes tudni nem csak a hajszobrász pályájáról, hanem arról is, miként csöppent bele ebbe az izgalmas világba.

Hajas László mesterfodrász Budapest

Hajas László mesterfodrász Budapest

Hajas László mesterfodrász történetét egészen a tanuló évekre vezetjük vissza, amit Meltréder Gyulánál töltött. Ezt követte az Állami fodrászat, az itt töltött évek alatt már versenyzett is, igen sikeres eredményeket elérve. A szakma előtt 1977- ben, a Vénusz kupán tudott először igazán bizonyítani, hiszen maga mögött hagyva az akkori nagy fodrász neveket, másodikként végzett. A versenyzés innentől számítva folyamatos lett az életében.

Hajas László, budapesti mesterfodrász 1983- ban nyitotta meg az első szalonját Budapesten, majd 1990-ben hozta létre a mára már igazán ismerté vált Hajas Kft. Ezzel egy időben megnyílt a második budapesti szalonja is az 5. kerületben. 1992- ben szerezte meg a mesteroklevelét, ezek után pedig már vidéken, Pécsen is nyitott egy szalont. Nem csak Magyarországot járta be különböző show- műsorokkal, de külföldet is meghódította.

Hajas László mesterfodrász 2005-ben csatlakozott a L’oreal Professional csapatához, hiszen számára elengedhetetlen volt az, hogy csak is minőségi termékekkel dolgozzon. Számára nem csak az a fontos, hogy folyamatosan fejlődni tudjon, de az is, hogy tudását megoszthassa másokkal. Éppen ezért folyamatosak voltak a bemutatói az egész országban. Az ő eddigi életpályája a legjobb példa rá, sok munka igenis meghozza az eredményét!

  
Iktatva: Mesterfodrász Budapest Címkék: , , , , ,

További olvasnivaló

Egy hozzászólás "Hajas László mesterfodrász Budapest"

 1. Czibilka Istvánné szerint:

  Tisztelt segítőkész mesterfodrász!

  Már nyugdíjas fodrász vagyok, de van egy kedves vendégem, akinek még mindig én festem a haját. Sajnos a festékek világában már nem vagyok igazán otthon, ezért szeretném kérni a segítségét.
  Egy kb. 90%-os ősz hajról van szó és ami a lényeg, nagyon nehezen festhető. Többféle festéket kipróbáltam, de sajnos átcsillog az ősz haj.Ragaszkodik az ammóniamentes festékhez.
  A haj szine 8-as színmélységű.
  Ebben a problémában szeretnék segítséget kérni.
  Segítő szándékát előre is köszönöm.

  Maradok hálás tisztelettel: Czibilka Istvánné / Erzsébet/

  Salgótarján, 2016. 03. 18.

Írj most.

Küldés
Mesterfodrász 2013