0

Gyulai Anikó mesterfodrász Budapest

Gyulai Anikó nem csak Budapesten tevékenykedik, de Keszthelyen is van szalonja a fővárosin kívül. Anikó az a fajta fodrász, aki szerint a divat elé kell helyezni egy frizura esetében azt, hogy milyen szín, vagy épp forma áll jól a vendég egyéniségéhez és személyiségéhez.

Gyulai Anikó mesterfodrász Budapest

Gyulai Anikó mesterfodrász Budapest

Gyulai Anikó mesterfodrász a Pécsi Tudományegyetem Pedagógia tanszékén végezett, mint fodrász oktató. Az ide szükséges szakdolgozatát is egy nagyon érdekes témakör köré építette, melynek címe a “A szőke nő kérdéskomplexum pedagógiai, pszichológia szempontból” lett. Sok mindent tanult itt az évek alatt, így mint fodrászoktató otthon van a pszichológia és a megfelelő nevelés elméletében is.

Gyulai Anikó, budapesti mesterfodrász sok évet eltöltött különböző fotózásokon, filmforgatásokon, valamint divatfotózásokon is, mint fodrász. Az egyik legnagyobb hatást rá a szakmában a Jacques Dessange hajvágási technika tette, ezt fel is használja mind budapesti szalonjában, mind pedig a Keszthelyen működő szalonjában. A megfelelő munkához nélkülözhetetlennek tartja a tökéletes minőségű termékeket.

Gyulai Anikó mesterfodrásznak sem volt zökkenőmentes a pályafutása, hiszen ő is ütközött olykor akadályokba, ám a nehézségekből mindig felállt, és megerősödve folytatta munkáját azért, hogy minden álmát valóra válthassa. Nem csak példaképeiből (Varga Csaba mesterfodrász, vagy épp Sipos Zita sminkmester) merít erőt mindennap, de vendégeitől is sok pozitív visszajelzést kap, mely megerősíti abban, hogy a legjobb úton halad az életében.

  
Iktatva: Mesterfodrász Budapest Címkék: , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Mesterfodrász 2013