0

Gellei András mesterfodrász Budapest

Budapest egyik legtapasztaltabb mesterfodrászának is lehetne nevezni Gellei Andrást, hiszen már évtizedek óta folyamatosan a pálya csúcsán van mind ő, mind pedig a budapesti szalonjai. Igazi fodrászdinasztiával büszkélkedhet, édesapja, Gellei György 1935- ben már olyan népszerű szalonban tanulhatta meg a szakma fortélyait, ahova színészek és művészek is jártak.

Gellei András mesterfodrász az 1956- ban édesapja által nyitott saját szalonjukban kezdett el dolgozni. Nem csak ő, de a két testvére is, igazi családi vállalkozás volt. Később, 1980- ban már nem elégedett meg ezzel, saját szalont nyitott Budapesten a Gellért szállónál. Ez felújított állapotban még a mai napig nem csak hogy üzemel, de nagy népszerűségnek is örvend a vendégek körében.

Gellei András mesterfodrász BudapestGellei AndráGellei András mesterfodrász Budapest

Gellei András mesterfodrász Budapest

Gellei András mesterfodrászt 2000-ben újabb nagy kihívás elé állította a sors, hiszen egy közismert és népszerű televíziós csatornának az állandó fodrásza, és kollégái vele együtt fodrászai lehettek majd 9 évig. Ez a sok év is segíthetett abba, hogy a szalonjuk folyamatosan keresett, és közkedvelt volt. Meg is lett ennek az eredmény, hiszen 2004- ben egy újabb szalont nyitott Budapesten, az új Gellei Fodrász Szalont.

Gellei András mesterfodrász is fontosnak tartja, hogy a szalonjainak az alkalmazottai folyamatosan tovább képezzék magukat, és tudásukat versenyeken is kamatoztassák. Az egyik budapesti szalonja tehát a Gellért szállóval szemben található, frappánsan ő csak úgy emlegeti, hogy “Gellei a Gellértnél”, míg a néhány éve nyitott új szalonja az I. kerületben, az Attila úton található.

  
Iktatva: Mesterfodrász Budapest Címkék: , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Mesterfodrász 2013