0

Gödöny István mesterfodrász Budapest

Budapest sok fodrásznak és mesterfodrásznak szolgál otthonául. Soron következő cikkünkben egy újabb kiváló budapesti mesterfodrászt fogunk Önöknek bemutatni, aki nem más, mint Gödöny István. Tapasztalt fodrásznak lehet nevezni, hiszen már több mint 15 éve van ezen az izgalmas és kihívásokkal teli pályán. Kifejezetten szerencsésnek is érzi magát ezért, már csak azért is, mert minden eddigi itt eltöltött percet élvezett.

Gödöny István mesterfodrász Budapest

Gödöny István mesterfodrász Budapest

Gödöny István mesterfodrász a Senscience mesterfodrásza. Nem csak különböző magazinokba készít hajkölteményeket, de munkáit láthatták már rendezvényeken, és persze divatbemutatókon is. Csak hogy néhány ilyen bemutatót említsünk, készített frizurát a Christian Dior, és a Ferre számára is. Saját szalonját közel 4 éve nyitotta Budapesten, a belváros szívében, ahol igyekezett egy igazán divatos és kellemes légkört létrehozni.

Gödöny István, budapesti mesterfodrász nem csak a már fentebb is említett dolgokkal foglalkozik, hiszen fiatalok képzésére is rendszeresen időt szán. Nem csak Ő tanít, de a saját fejlődését is fontosnak tartja, így rendszeresen jár továbbképzésekre is. A fodrászatot igazi művészetként éli meg, ahol szerinte az a legfontosabb, hogy a vendég egyénisége és a frizurája tökéletes harmóniába legyen egymással.

Gödöny István mesterfodrásszal tehát Budapesten, a G- hair Szépségszalonban lehet találkozni, ami az 5. kerületben az Apáczai Csere János utcában található. Ide várja minden új és régi vendégét is. Az itt leírt információk alapján már mindenki biztos lehet abban, hogy csak is elégedetten távozhat István szalonjából.

  
Iktatva: Mesterfodrász Budapest Címkék: , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Mesterfodrász 2013