0

Gábor István mesterfodrász Budapest

Budapesten található Gábor István mesterfodrász saját szalonja, a Gábor szalon. Igen komoly időt töltött már ezen a pályán, hiszen több mint két évtizede folyamatosan hajszobrászként dolgozik. Abban az időben, mikor az ő pályája csak indulóban volt, megnyíltak az országunk határai, így rengeteg új technikát, és trendet tudott megtanulni akkoriban is.

Gábor István mesterfodrász Budapest

Gábor István mesterfodrász Budapest

Gábor István mesterfodrász nem csak a már korábban megtanult dolgokat tartja nagyon fontosnak, de úgy véli, hogy a folyamatos tanulás és fejlődés nélkülözhetetlen ehhez a szakmához. Nem csak birtokolja az évek alatt megszerzett technikák és trendek “titkait”, de szívesen át is adja a nála tanuló fodrászoknak, hiszen oktatófodrászként is tevékenykedik.

Gábor István, budapesti mesterfodrász arra a kérdésre, hogy mit élvez leginkább ebben a szakmában, mindig elmondja, hogy a hajvágás mellett kontyok és feltűzések készítését tartja a leginkább izgalmasabb feladatának. Lényeges a saját elégedettségén kívül természetesen a vendégeinek az elégedettsége is, hiszen az új frizurának 100%-osan illenie kell a tulajdonosához. A legfontosabbnak szerinte nem a legújabb divatnak kell lennie, hanem annak, hogy egy adott személyiségű vendégnek az új frizurája a legelőnyösebb oldalát mutassa meg.

Gábor István mesterfodrász szalonja, a Gábor szalon Budapesten található, a Madách Imre úton. Minden hozzájuk betérő vendégnek a tudásuk maximumát nyújtják az itt dolgozó hajszobrászok. A fodrászokon kívül itt kozmetikusok is a vendégek rendelkezésére állnak, éppen azért az itt eltöltött idő biztos hogy egy kellemes feltöltődést fog biztosítani mindenkinek.

  
Iktatva: Mesterfodrász Budapest Címkék: , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Mesterfodrász 2013