Hírek mesterfodrász és Mesterfodrász témában

Fábián Veronika mesterfodrász Budapest

Fábián Veronika mesterfodrász Budapest

A nyugalom és a luxus hajápolás szigetét teremtette meg 2013-ban Fábián Veronika mesterfodrász a Hairlab fodrászattal, mellyel régi álmát váltotta valóra. A munkájában a kreativitást és a kimagasló minőséget előtérbe helyező szakember 20 éve szerzett képesítést, de tanulmányait illetően azóta sincs megállás. Már akkoriban is számos díjat nyert el fodrászként,… Tovább: Fábián Veronika mesterfodrász Budapest»

Csonka Tamás mesterfodrász Budapest

Csonka Tamás mesterfodrász Budapest

Budapest egyik igen népszerű fodrásza következik a most megjelenő cikkünkben, aki nem más, mint Csonka Tamás mesterfodrász. Igen tapasztalt hajszobrásznak lehet nevezni Tamást, aki saját szalonjában, a Csonka szalonban várja minden kedves olyan vendégét, aki nem csak meg akar szépülni, de megújulásra is vágyik. Csonka Tamás mesterfodrász a magyar fodrász… Tovább: Csonka Tamás mesterfodrász Budapest»

Perényi Ádám mesterfodrász Budapest

Perényi Ádám mesterfodrász Budapest

Perényi Ádám mesterfodrász neve sokaknak ismerős lehet, hiszen sokat lehet hallani nem hétköznapi munkásságáról: nem csak rengeteg szakmai továbbképzésen szerepel, de ez mellett internetes fodrászversenyeket is rendszeresen rendez. Igazán kiváló és minőségi munkát igyekszik nyújtani minden hozzá betérő vendégének a Budapesten található szalonjában. Perényi Ádám mesterfodrász édesapjától örökölte a szakma… Tovább: Perényi Ádám mesterfodrász Budapest»

Berendi László mesterfodrász Budapest

Berendi László mesterfodrász Budapest

Soron következő cikkünkben Berendi László budapesti mesterfodrászt fogjuk Önöknek jobban bemutatni. Az a fajta hajszobrász Ő, aki nem csak vág, fest és frizurát kreál, de oktatással is sokat foglalkozik. Budapesten található a Berendi Szalon, ahol Berendi Györgyi mesterfodrásszal, valamint egészen kiváló csapatukkal dolgoznak azért, hogy vendégeik igényeit maximálisan kielégíthessék. Berendi… Tovább: Berendi László mesterfodrász Budapest»

Bordás László mesterfodrász Budapest

Bordás László mesterfodrász Budapest

Budapest egyik egészen kiváló mesterfodrászát, és az Ő munkásságát fogjuk most bemutatni Önöknek. Ő nem más, mint Bordás László mesterfodrász, aki igazi fodrász dinasztiába született bele, és azóta is családjával dolgozik együtt. Már egészen fiatalon segédkezett a szalonban, igaz akkor még csak a hajat seperte össze, és még csak 12… Tovább: Bordás László mesterfodrász Budapest»

Benke Éva mesterfodrász Budapest

Benke Éva mesterfodrász Budapest

Benke Éva, budapesti mesterfodrász már nagyon korán, még gyerekként eldöntötte, hogy megvalósítja az egyik legnagyobb álmát, és Ő bizony fodrásznak tanul. Így is tett, hiszen 2000- ben elvégezte az ehhez szükséges iskolát, és hajszobrász lett. Az a fajta fodrász Éva, aki nem csak munkaként tekint a fodrászatra, de élvezettel és… Tovább: Benke Éva mesterfodrász Budapest»

Marsi László mesterfodrász Budapest

Marsi László mesterfodrász Budapest

Igazán korán belecsöppent soron következő mesterfodrászunk ebbe a kicsit sem könnyű, és rengeteg kreativitást is igénylő világba. Marsi László, budapesti mesterfodrász egy igazi fodrászcsaládban nőtt fel, ám ennek ellenére viszonylag gyorsan a saját lábára állat az iskola elvégzése után, hiszen 22 évesen már önálló vállalkozó lett. Családjától nem csak lehetőséget… Tovább: Marsi László mesterfodrász Budapest»

Kórodi László mesterfodrász Szeged

Kórodi László mesterfodrász Szeged

Egy újabb vidéki nagy város mesterfodrászát fogjuk Önöknek bemutatni, ő pedig nem más, mint Kórodi László. Igazán tapasztalt, és nagy tudású hajszobrász ő, ami köszönhető annak is, hogy idestova már több mint 46 éve van ezen az izgalmas és kihívásokkal teli pályán. Úgy véli, hogy a trendek változásával egyidejűleg bizony… Tovább: Kórodi László mesterfodrász Szeged»

Krizsán Győző mesterfodrász Budapest

Krizsán Győző mesterfodrász Budapest

Budapest egyik olyan mesterfodrászát fogjuk kicsit jobban megismertetni Önökkel, aki már egész korán, kisgyermek korában eldöntötte, hogy ő a fodrász szakmát választja élete céljául. Köze volt ehhez, Nagy Győző mesterfodrásznak, aki kezdetben még csak a fodrásza volt, majd később az oktatója is lett. 1980- ban vizsgázott le, majd miután a… Tovább: Krizsán Győző mesterfodrász Budapest»

Karika Zsolt mesterfodrász Budapest

Karika Zsolt mesterfodrász Budapest

A mesterfodrászok bemutatásával foglalkozó lapunk egy újabb budapesti hajszobrászt fog Önöknek most bemutatni, aki nem más, mint Karika Zsolt. Mivel nagyon fontos neki, hogy egy frizura ne csak szép, de egészséges is legyen, így ügyel arra, hogy csak is a legjobb minőségű termékekkel dolgozzon. Nem hiába lett a Schwarzkopf csapatának… Tovább: Karika Zsolt mesterfodrász Budapest»

Page 1 of 612345...Last »
Mesterfodrász 2014