0

Feigl Orsolya mesterfodrász Budapest

Fővárosunk, Budapest számos kiváló mesterfodrásznak ad otthont. Soron következő mesterfodrászunk, akinek pályáját és munkásságát kicsit jobban bemutatjuk, nem más, mint Feigl Orsolya. Sokkal több mindent is el lehetne róla mondani, mint ami ebbe a cikkbe belefér, azonban a terjedelmi kötöttségek miatt igyekezünk csak a legfontosabb információkat megosztani róla Önökkel.

Feigl Orsolya mesterfodrász Budapest

Feigl Orsolya mesterfodrász Budapest

Feigl Orsolya, aki Budapesten dolgozik mint mesterfodrász, 1994-ben végzett a Dallos Ida szakiskolában. Annak ellenére, hogy az iskolában megtanulta amit lehetett, még is azt mondja, hogy az igazán fontos dolgokat a fodrászatról Szűcs Lászlónál tanulhatta meg. Ezek nem mások, mint az alázat a szakma felé, a precizitás és a pontosság, valamint az elkötelezettség és az őszinteség a vendégek felé.

Feigl Orsolya, budapesti mesterfodrász szeret igazán kreatív lenni, és ő igenis élvezi azokat a helyzeteket (amik valljuk be, sok fodrászt megrémítenek), amikor a vendégei teljesen rá bízzák magukat mind hajforma, mind hajszín terén. Úgy véli, hogy a tanulásnak folyamatosnak kell lennie, így követi is ezt a hitvallását, ennek eredménye lett 2009 -ben, hogy megszerezte a mesteroklevelet. Nem csak a frizura elkészítésében igyekszik a maximumra, de a felhasznált termékek terén is csak a legjobbakat használja.

Feigl Orsolya mesterfodrász 2010-ben vezette be a Selective ammóniamentes termékeit, melyek sokat segítenek azoknak, akik valamilyen haj-, vagy épp fejbőr problémákkal küzdenek. Arra a kérdésre, hogy melyik fázist élvezi egy frizura elkészítése során, a válasza egyértelmű: az egész folyamatot a vágástól, a festésen át egészen egy szimpla fésült hajkorona elkészítéséig. Feigl Orsolya mesterfodrásszal Budapesten, a Paulay Ede utcában lehet találkozni.

  
Iktatva: Mesterfodrász Budapest Címkék: , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Mesterfodrász 2013