1

Farkas Andrea mesterfodrász Budapest

Budapest egyik olyan mesterfodrászát fogjunk most következő írásunkban bemutatni, aki nem csak fodrászként tevékenykedik, hanem a Lisap Miláno oktatási koordinátoraként is. Ő nem más, mint Farkas Andrea mesterfodrász, akinek annak ellenére, hogy Budapesten van szalonja, Baján is dolgozik.

Farkas Andrea mesterfodrász Budapest

Farkas Andrea mesterfodrász Budapest

Farkas Andrea mesterfodrász már több mint 16 éve van ezen a könnyűnek és unalmasnak csöppet sem mondható pályán. A sok év fodrászként töltött év után lassan már 5 éve foglalkozik oktatással is, amivel az a célja, hogy a lehető legtökéletesebb munkát végző fodrászok legyenek hazánkban. Ezeken túl vannak még egyéb elfoglaltságai is, hiszen fotózásokon, különböző hairshow- kon, valamint szemináriumokon is igyekszik rendszeresen részt venni.

Farkas Andrea, budapesti mesterfodrász a Mátrixnál is dolgozott 4 évet, ahol szintén sok tapasztalatra tett szert. Szereti megmutatni, hogy mennyi mindent ki lehet hozni egy frizurából a megfelelő kreativitással. Imádja a szakmáját, és a vele járó sok utazást is. A folyamatos fejlődés és tanulás szerinte is az egyik legfontosabb a hajszobrászok világában, hiszen csak így tudják a vendégek igényeit tökéletesen kiszolgálni.

Farkas Andrea mesterfodrásszal a képzéseket leszámítva, még az F. A. szalonban lehet találkozni, ami Budapesten, az Árpád úton van. Nem csak fodrászat működik itt, hanem kozmetika, és műköröm készítő részleg is. Szlogenjük mindent elárul az itt dolgozó csapat küldetéséről: “Az Ön szépsége a mi sikerünk!”

  
Iktatva: Mesterfodrász Budapest Címkék: , , , , ,

További olvasnivaló

Egy hozzászólás "Farkas Andrea mesterfodrász Budapest"

 1. Kalas Hajnalka szerint:

  Kedves Andrea!

  Idáig a legjobbnak ítélt fodrászom, Kele Péter ajánlott téged nekem. Ő melírt csinált nekem, azzal úgy nem volt probléma, de mióta festem a hajam, sosem tudom elérni a kívánt színt. A fodrászoknak sem sikerül. Baján a My day szalonban is nem egyszer voltam, nem tudott rajtam a pasi segíteni.
  Túl sok a vörös pigment a hajamban. Bármilyenre festem, vöröses marad a teteje. Szeretnék egy normális természetes szőke hajat.
  Alap hajszínem kb. 7-es. Utoljára londa professional 8.38-al volt kenve 6%os oxyval, előtte 7.7-el, amit a baja fodrász csinált. Tudom, hamvas színeket kell használni, de nekem az sem elég.
  A 12%-os oxy kiszivja, de az az én hajamnak nagyon erős. (egy fodrászkellékes tanácsára csináltam)
  Egy ismerősöm azt ajánlotta, hogy tegyek rá kallos 0.8-as hajszínezőt 3-mas oxyval. Szerinted segítene? Te mit javasolsz, mit kezdjek szegény hajammal?

Írj most.

Küldés
Mesterfodrász 2013