0

Fátrai Krisztina mesterfodrász Budapest

Napjainkban sokat számítanak a külsőségek, és mivel egy ember külsején sokat befolyásol a frizura, így nagyon fontos, hogy hajunk mindig ápolt legyen. Ebben vannak segítségünkre a fodrászok, akik mindent meg tesznek azért, hogy a vendégeik mindig elégedettek legyenek a frizurájukkal. Nincs ezzel másképp Fátrai Krisztina, budapesti mesterfodrász sem.

Fátrai Krisztina mesterfodrász Budapest

Fátrai Krisztina mesterfodrász Budapest

Fátrai Krisztina mesterfodrász fontosnak tartja, hogy folyamatosan fejlődni tudjon, éppen ezért kezdő fodrász kora óta folyamatosan képezi magát. Meg is lett ennek az eredménye, hiszen 2000- ben megszerezte a mesteroklevelét, majd 2009-ben pedig lediplomázott a Pécsi Tudomány Egyetem műszaki karán. Ezeken túl igyekszik minden évben Budapestről kijutni Londonba is, ahol az ott dolgozó kollégáktól sok új technikát tanulhat.

Fátrai Krisztina, budapesti mesterfodrász 2002. óta rendszeresen dolgozik minden évben saját frizura kollekciójának megalkotásán, amik mindig tükrözik az adott hajtrendeket. Ezzel nem csak a vendégeinek kedvez, de a szakmában dolgozó kollégáknak is tud tanfolyamokat, továbbképzéseket tartani ezekről a frizura készítési technikákról. Nem csak itt, Magyarországon, de külföldön is tartott már bemutatókat.

Fátrai Krisztina mesterfodrásszal Budapesten, az Alkotmány utcában lehet találkozni. Itt lévő szalonjában egy kedves és profi csapattal várja a szépülni vágyó régi és új vendégeit is. Ezen kívül még tanfolyamokon és képzéseken is lehet tehát vele találkozni, ahol igyekszik tudása legjavát átadni azért, hogy a hazai fodrászat minél igényesebb és nívósabb legyen.

  
Iktatva: Mesterfodrász Budapest Címkék: , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Mesterfodrász 2013