2

Fábián Veronika mesterfodrász Budapest

A nyugalom és a luxus hajápolás szigetét teremtette meg 2013-ban Fábián Veronika mesterfodrász a Hairlab fodrászattal, mellyel régi álmát váltotta valóra. A munkájában a kreativitást és a kimagasló minőséget előtérbe helyező szakember 20 éve szerzett képesítést, de tanulmányait illetően azóta sincs megállás. Már akkoriban is számos díjat nyert el fodrászként, amikor Pécsett tevékenykedett a szakmában, az igazi előrelépés azonban az volt számára amikor 1999-ben a budapesti Zsidró Szalonba került.

A londoni Salon International kiállítás és a város rendkívül inspiráló hatással voltak rá, az ott látottakat, tanultakat azóta is igyekszik beépíteni munkájába. 3 év főiskolai képzés után fodrász szakoktatóia képesítést szerzett és így a L’oreal Magyarország csapatát erősíthette volna, de a fodrász feladatoknál sokkal fontosabb feladat elé nézett, mégpedig az anyaság elé.

FábiánVeronika2013-ban elérkezettnek látta az időt, hogy olyan szolgáltatásokat nyújtó szalont nyisson, ahová a vendégek nem csak szépülni járhatnak, hanem relaxálni is. A frizurakészítés ugyanis legalább olyan fontos, mint a haj regenerálása, ápolása, és az ezen keresztül átélhető kikapcsolódás. A Hairlab olyan megbízható márkákkal dolgozik, mint a Wella, a Kevin Murphy, vagy a Nioxin, mely kifejezetten a ritkuló haj sajátosságaira lett kifejlesztve.

A luxus kényeztetés a Hairlab fodrász szalonban garantált, legyen szó akár színtervezésről, hajfestésről, regenerálásról, vagy ellazító masszázsról. A mesterfodrász rendkívül fontosnak tartja munkája során, hogy a frizuraválasztás mindig az arc karakterének figyelembe vételével történjen, hiszen a vendég csak úgy lehet maximálisan elégedett, ha stílusban és színben is hozzá illő tincsek keretezik arcát.

Átváltoztató szolgáltatásukat profi csapattal a háttérben végzik. A legkülönfélébb ötleteket valóra váltva elégítik ki a megrendelő kívánságát, “legyen az akár a legmerészebb álmuk”.

A Hairlab a hét hat napján várja a szépülni, relaxálni vágyókat a Dolgos u. 2.1/A címen, de időpont egyeztetéssel lehetőség van arra is, hogy a nyitvatartási időn túl tehessen frizurája szépségéért, vagy tervezhesse meg alkalmi megjelenését profik segítségével.

  
Iktatva: Mesterfodrász Budapest Címkék: , , ,

További olvasnivaló

2 hozzászólás "Fábián Veronika mesterfodrász Budapest"

 1. TImar Zsolt szerint:

  Szia Veronika. Mivel mi parommal es lanyommal itt Becsben dolgozunk. Ezert aztan azt kerdeznem toled, hogy idopontot kerni a telefonon kivul hogy lehet? Udv. Fanni es lanyom Kinga.

  • Fábián Veronika szerint:

   Kedves Fanni!

   Nagyon sajnálom, de csak most vettem észre, hogy levelem van. A http://www.hairlab.hu oldalon van e-mail elérhetőség is, de jobban szeretem a telefonos egyeztetést a felmerülő plusz szolgáltatások időbeni egyeztetése miatt.

   Ha még aktuális várom hívásodat vagy mailedet.

   Üdvözlettel: Fábián Veronika

Írj most.

Küldés
Mesterfodrász 2014