1

Dudás Attila mesterfodrász Pécs

Nem csak Budapesten lehet jó munkát végző mesterfodrászokat találni, de az ország több pontján is igazán kiválóan dolgozó hajszobrászokkal tudnak találkozni. A következő cikk egy ilyen mesterfodrászt, Dudás Attilát fogja kicsit jobban bemutatni, aki Pécsen dolgozik Dudás Hajas szalonban. Nem egyedül tevékenykedik itt, hanem egy kiváló csapattal.

Dudás Attila mesterfodrász Pécs

Dudás Attila mesterfodrász Pécs

Dudás Attila mesterfodrász a pécsi Király utcán nyitotta meg szalonját, ami több mint egy puszta fodrászat. Szolgáltatásaik között olyan különlegességek is szerepelnek a frizurák készítése mellett, mint a kozmetika, a masszázs, a smink tetoválás, az alakformálás, vagy épp a műköröm készítés. Aki tehát teljesen meg akar újulni, vagy épp feltöltődni egy kicsit a fárasztó hétköznapokban, az csak jól járhat ezzel a szalonnal.

Dudás Attila, pécsi mesterfodrász nagyon figyel arra, hogy milyen márkájú és minőségű termékeket használ a munkája során. Azért is fontos ez, hiszen a szép frizura mindig az egészséges hajnál kezdődik el. Éppen ezért, hogy vendégei mindig elégedettek legyenek, ő csak is L’Oreal, Sothys, Banor, ls Kerastase terméket használ fel egy hajköltemény elkészítésekor. Küldetésének elsősorban azt érzi, hogy a vendégek igényeit maximálisan ki bírja elégíteni úgy, hogy az általa készített frizura tökéletesen passzoljon a vendég személyiségéhez.

Dudás Attila mesterfodrásszal tehát Pécsen, a Király utcában lehet találkozni. Azért, hogy a már imént is említett küldetését tökéletesen megtudja valósítani, így nem csak ő, de a szalon többi munkatársa is folyamatosan képezik magukat, hiszen a fejlődés nélkülözhetetlen ehhez a szakmához.

  
Iktatva: Pécs Címkék: , , , , , ,

További olvasnivaló

Egy hozzászólás "Dudás Attila mesterfodrász Pécs"

 1. Gary Kegye szerint:

  Szia Kedves Attila,

  Gary Kegye vagyok.

  Szombaton lesz egy nem szokvanyos eskuvo Szigetvaron es fodraszt keresunk aki kijonne helyszinre es legalabb 3 holgy hajat megcsinalna. Mivel a vendegsereg tobb mint 6 kulonbozo orszagbol jon ossze, ( en is Australiabol vagyok ) ezert szeretnenk igazan egy mester fodraszt.

  Kerlek jelezz vissza, hogy lehet e.

  Koszonettel,

  Gary Kegye,
  Van nalam magyar telefon, szama: +3630 7246541

  Koszonom megegyszer

Írj most.

Küldés
Mesterfodrász 2013