0

Danyi András mesterfodrász Budapest

Soron következő cikkünkben egy budapesti mesterfodrászt, Danyi Andrást fogjuk kicsit jobban megismertetni Önökkel. Fiatal kora ellenére már komoly sikereket mondhat a magáénak, hiszen pályája töretlenül ível folyamatosan felfelé. Saját szalonja van már, ahol nem csak fodrászként, de stylistként is foglalatoskodik.

Danyi András mesterfodrász Budapest

Danyi András mesterfodrász Budapest

Danyi András, budapesti mesterfodrász az iskola elvégzése után egyből belevetette magát a szakmai életbe, és igen komoly munkákat oldott meg igazi profiként. Ilyen valóban nagy kihívásnak tekinthető munkája például a 2007- es Csipke menyasszonyi szalon kollekciójának a fotózása, Lévai Adrienn plakát fotózása, valamint Léber Barbara Dolce Vita divatbemutatója is. Ezek mellet persze egyéb szakmai sikereket is elkönyvelhet.

Danyi András mesterfodrász 2010 márciusában lett a Sencience művészeti vezetője, amelyet azóta is folyamatosan csinál. Ő az a fajta hajszobrász, aki nem csak hogy élvezi és szereti a munkáját, de annak is nagyon örül, hogy szakmájának hála folyamatosan utazhat. Nem csak belföldre hívják dolgozni, de külföldön is igen közkedvelt fodrásznak számít, így igyekszik mindenhol helyt állni.

Danyi András mesterfodrásszal Budapesten, a Mester utcában lehet találkozni. Ide várja minden szépülni vágyó régi és új vendégét is. Aki igazán eredeti és divatos frizurát akar, az keresse fel bátra Danyi Andrást, hiszen az itt leírt szakmai élete már garancia arra, hogy egy vendég se fog csalódni a frizurája végeredményében!

  
Iktatva: Mesterfodrász Budapest Címkék: , , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Mesterfodrász 2013