0

Csonka Tamás mesterfodrász Budapest

Budapest egyik igen népszerű fodrásza következik a most megjelenő cikkünkben, aki nem más, mint Csonka Tamás mesterfodrász. Igen tapasztalt hajszobrásznak lehet nevezni Tamást, aki saját szalonjában, a Csonka szalonban várja minden kedves olyan vendégét, aki nem csak meg akar szépülni, de megújulásra is vágyik.

Csonka Tamás mesterfodrász Budapest

Csonka Tamás mesterfodrász Budapest

Csonka Tamás mesterfodrász a magyar fodrász válogatott tagjaként is tevékenykedik az mellett, hogy saját szalonját irányítja. Minden igyekezetével azon van, hogy a hétköznapi munkái mellett a versenyeken is ki tudja hozni magából a maximumot, és a lehető legmagasabb színvonalon képviselhesse a fodrász szakmát. A célja az, hogy ezt az igyekezetét minden régi és új vendége megtapasztalhassa, aki betér a budapesti szalonjába.

Csonka Tamás mesterfodrász szerint roppant fontos az, hogy aki erre a pályára lép, az folyamatosan tanuljon, és képezze is magát, hiszen csak is így lehet a vendégek elvárásainak megfelelni. Éppen ezért fektet nagy hangsúlyt arra, hogy a vele együtt dolgozó kollégák rendszeresen tovább képezzék magukat, valamint csak is a legjobb minőségű termékeket használják a munkájuk során a budapesti szalonban. Nem hiába szól a mondás, mely szerint a “szép frizura az egészséges hajnál kezdődik”.

Csonka Tamás mesterfodrásszal, és kiváló csapatával tehát Budapesten, az Ajtósi Dürer soron lehet találkozni, a Csonka szalonban. Azon túl, hogy kiváló és tapasztalt fodrászok várják az ide betérő vendégeket, még kellemes légkört és udvarias kiszolgálást is ígér Tamás mindenkinek. Válasszák tehát bátran Csonka Tamás mesterfodrász szalonját, hiszen ilyen szakmai múlttal a sikeres végeredmény már garantált lehet!

  
Iktatva: Mesterfodrász Budapest Címkék: , , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Mesterfodrász 2013