0

Brunda Éva mesterfodrász Budapest

Budapest egy újabb kiváló mesterfodrászát szeretnénk kicsit jobban bemutatni Önöknek, Ő pedig nem más, mint Brunda Éva. Lassan 20 éve van már a pályán, és olyan szerencsés helyzetben volt, hogy a szakma fortélyait olyan kiváló fodrászoktól tanulhatta meg, mint Papasz Vaszilisz, és Kökény Ferenc.

Brunda Éva mesterfodrász Budapest

Brunda Éva mesterfodrász Budapest

Brunda Éva mesterfodrász a mesteroklevelet 1992-ben szerezett meg, ezek után pedig még diplomát is szerzett a Vidal Sasoon Akadémián. A folyamatos tanulást és szakmai fejlődést ő is az egyik legfontosabb értéknek tartja ebben a szakmában. Amikor egy vendég érkezik hozzá a szalonba, minden tudásával azon van, hogy a vendég egyéniségéhez és személyiségéhet igazán illő frizurát alkosson. Nem csak az a fontos, hogy a hajköltemény szép legyen, de a tulajdonosa boldogan is viselje azt.

Brunda Éva, budapesti mesterfodrásznak saját szalonja van, ahova szokatlan módon nem feltétlenül kell bejelentkezni a vendégeknek. Arra kérdésre, hogy mit élvez legjobban a fodrászkodásban, ő első sorban az alkalmi és esküvő frizurák elkészítését emeli ki. Igyekszik munkája mellett szakmai bemutatókon is részt venni, mint bemutató fodrász.

Brunda Éva mesterfodrásszal Budapesten, a Bizarr Hajbavágó Szalonban lehet találkozni, a Dessewffy utcában. Ide várja a réi és új vendégeit is, egy nagyon frappáns kis szlogennel: “Keress meg, és… HAJBAVÁGLAK!”. Érdemes tehát ellátogatni a szalonjába minden megújulásra vágyó vendégnek!

  
Iktatva: Mesterfodrász Budapest Címkék: , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Mesterfodrász 2013