0

Bognár Judit mesterfodrász Győr

Győr egyik elismert és tapasztalt mesterfodrászát szeretnénk jobban megismertetni a soron következő cikkünkben Önökkel, Ő pedig nem más, mint Bognár Judit mesterfodrász. Kiváló például szolgál arra, hogy nem csak a fővárosunkban, Budapesten lehet igazán megbízható és profi fodrászokat találni, de a vidéki nagy városokban is.

Bognár Judit mesterfodrász Győr

Bognár Judit mesterfodrász Győr

Bognár Judit mesterfodrász már több mint 15 éve van ezen a csöppet sem könnyű pályán. Saját szalonját 1997- ben, augusztusban nyitott meg Győrben, ami azóta is töretlenül és sikeresen működik. Igaz, azóta a környezeten igyekeztek a divatnak és trendeknek megfelelően újítani, de az összhatás nem változott: egy kellemes és nyugodt szalonban tudnak az ide betérő vendégek megszépülni. Legyen szó, egy sima hajvágásról, vagy egy bonyolult esküvői konty elkészítéséről, hozzá bátran lehet fordulni.

Bognár Judit győri mesterfodrásszal nem csak a szalonban lehet találkozni, de egyéb rendezvényeken is, mint prédául egy tanfolyam, vagy épp egy divatbemutató. Igyekszik a megszerzett tudását folyamatosan gyarapítani, hiszen a legfőbb célja az, hogy a vendégei igényeit maximálisan ki tudja elégíteni. Fontos számára, hogy nem csak hogy minőségi termékekkel dolgozzon, de az áraik még így is kedvezőek legyenek.

Bognár Judit mesterfodrász szalonja, Győrszentivánon, a Jogar utcában található. Ide várja minden kedves új, és természetesen régi vendégeit is. Válasszák bátran Ildikót egy szép frizura elkészítéséhez, hiszen az itt leírtak már garanciának tekinthetőek a tökéletes végeredményért.

  
Iktatva: Mesterfodrászok Címkék: , , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Mesterfodrász 2013